Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Club de Handbol i l’Ajuntament de Salou porten als nens de 3er, 4art i 5è de primària a visitar el Palau Blaugrana

L’objectiu és donar a conèixer i fomentar la pràctica d’aquest esport entre els nens de les escoles del Municipi.

dijous 06 maig 2010

El Club Handbol Salou en col·laboració amb l'Ajuntament organitza el proper dia 8 de maig una sortida per tal de donar a conèixer i fomentar la pràctica d’aquest esport entre els nens de 3er, 4rt i 5è de primària.  En aquesta activitat, els nens disposaran d’un autocar gratuït per anar al PALAU BLAGRANA i assistir al partit de lliga Asobal Divisió Asobal Divisó d'honor de handbol Barça-Naturhouse La Rioja.

A més, els jugadors de l'equip Aleví del Club Handbol Salou, jugaran a les 18.30 un partit d' exhibició amb un altre equip.

Per tal de participar en aquesta activitat, els nens han d 'estar a les 16 hores a la sortida de l 'autocar davant de l' Ajuntament de Salou. La tornada serà al voltant de les 22 hores. Els nens estaran acompanyats en tots moments per monitors. De cada centre escolar poden viatjar 1 ò 2 representants adults (professors o Ampa).

Els papers informatius s' han repartit a les classes de primària, als centres escolars públics de Salou.  Les inscripcions es poden realitzar fins el divendres dia 7 de maig a la recepció de la piscina municipal. Els nens hauran d’anar acompanyats amb pare o mare per signar l 'autorització.

Fitxers adjunts

Document Actions