Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Club Excursionista de Salou se suma a la setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Avui, amb la cursa de transports es posa punt i final a set dies d’activitats amb entitats, escoles i per a tots els públics

dilluns 30 setembre 2013

La cursa de transports entre Salou i Tarragona ha posat avui punt i final a set dies d’activitats programades dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que enguany, sota el lema “Aire net - fes el pas!” ha mobilitzat a centenars de persones al municipi a través de xerrades, caminades, excursions... Precisament ahir diumenge es van dur a terme un parell d’activitats dirigides a la conscienciació ciutadana i organitzades de la regidoria de Salut Pública i Qualitat Ambiental de l’Ajuntament. Una d’elles va consistir en una caminada que va comptar amb la col·laboració del Club Excursionista Salouenc i que va sortir des de l’ajuntament en un recorregut d’un parell d’hores pels camins d’Emprius i que va finalitzar amb una visita guiada a la  Vila Romana de Barenys que ha estat seguida amb molt d’interès per  tots els participants, una cinquantena en total. El regidor de Salut Pública i Qualitat Ambiental, Ramon Pascual, present a la caminada ha destacat “la bona marxa dels actes programats i la importància que entre tots hi posem un granet de sorra per tenir cura del medi ambient a través dels petits gestos”.   

A més, dins dels actes de la sostenibilitat, també s’han dut a terme tallers de conducció eficient en col·laboració amb l’Institut Català de l’Energia (ICAEN).  Al llarg del diumenge, es va instal·lar una carpa al passeig Jaume I des d’on es van impartir cursos de conducció eficient amb vehicles híbrids i on molts ciutadans van poder aprendre en les explicacions i classes pràctiques de com estalviar combustible.

Galeria d'imatges

de_grup.jpg
a_la_vila.jpg
de_grup.jpg
a_la_vila.jpg

Document Actions