Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Club Natació Salou celebra els èxits assolits durant aquest final de temporada

dimarts 31 agost 2021

Cal destacar el jove Aitor San Pedro, que ha quedat en tercera posició al Campionat d’Espanya Infantil, en 50 metres lliures

També, l’Erick Eloyan, l’Alex Comas, l’Eloi Fernández i el Víctor Argudo, en primeres posicions al Campionat de Catalunya Aleví; i Lucía Madrid i Nara Cuesta, en la categoria Benjamí

 

El Club Natació Salou celebra els grans èxits assolits aquest final de temporada 2020-2021. Cal destacar, especialment, el jove Aitor San Pedro, que ha quedat en tercera posició al Campionat d’Espanya Infantil, en 50 metres lliures; i que, a més, també s’ha posicionat segon, en 50 m lliures, al Campionat de Catalunya Infantil.

D’altra banda, pel que fa a la participació al Campionat de Catalunya Aleví, l’Erick Eloyan ha quedat segon, en 100 m i 200 m braça; l’Alex Comas, primer en 200 m estils, 100 m papallona i 4x100 m estils; i segon, en 200 m papallona. També, destacar la primera posició al 4x100 m estils aconseguida per l'equip format per l'Erick Eloyan, l'Alex Comas, l’Eloi Fernández i el Víctor Argudo.

Així mateix, al Campionat de Catalunya de Benjamí, la Lucía Madrid (nascuda al 2011) ha quedat en primera posició en Q64 (50 m de cada estil), i, segona, en 200 m estils; i, la Nara Cuesta (nascuda l’any 2012), ha guanyat el primer premi en 100 m lliures i en Q64.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha felicitat els i les joves esportistes “per haver aconseguit arribar tan lluny, posant tot el vostre esforç i constància, i amb el gran suport del club, que també ha treballat de valent perquè els seus alumnes puguin assolir aquests èxits”. Granados els ha encoratjat a “continuar gaudint de l’esport, en aquest cas, de la natació, ja que és la base per a una bona salut”.

Per la seva banda, el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, també ha felicitat “els nedadors i nedadores que han aconseguit pujar al pòdium, així com als que van participar als campionats de Catalunya; una felicitació que ha fet extensiva “als tècnics i famílies que, dia a dia, ajuden els esportistes a aconseguir els seus objectius”. El regidor també ha assenyalat que “aquests èxits esportius són el reflex de la gran feina que realitzen els responsables i tècnics del Club; un treball que ha aconseguit posicionar el Club Natació Salou com a referent de la natació federada a la província; i, al seu torn, que en el món de la natació es conegui Salou a nivell estatal”.

Galeria d'imatges

Relleu.jpg

Document Actions