Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Club Nàutic de Salou hissa la bandera blava

dissabte 08 juliol 2023

> L'alcalde de Salou ha destacat la feina feta i ha defensat la necessitat de continuar treballant per assolir la bandera S de sostenibilitat turística

 El Club Nàutic de Salou llueix la bandera blava. Aquest dissabte al matí, l'alcalde de Salou, Pere Granados, i el president del club, Jaume Vicheto, han hissat la bandera en un acte al qual han assistit diferents regidors de la corporació i de la junta del Nàutic.

Aquesta certificació de qualitat de les platges i ports és fruit de l'esforç realitzat cada any i, segons Pere Granados, és necessari continuar treballant per aconseguir la bandera verda, que fa referència a la sostenibilitat turística.

Jaume Vicheto, per la seva banda, s'ha mostrat satisfet perquè el club pugui enarborar la bandera blava, ja que això significa que compleix tots els requisits exigits per aquesta distinció de qualitat, destacant que no tots els ports tenen aquesta privilegiada condició.

A l'acte d'hissada de la bandera han estat presents els regidors de l'Ajuntament de Salou Julia Gómez, Beatriz Morer, Cristina Berrio, Yeray Moreno i Hèctor Maiquez, així com el vicepresident del Nàutic, José Antonio Benítez, Adelina Pinilla de l'àrea d'Esports i el gerent Jordi Huguet.

L'hissada de la bandera reafirma el treball realitzat en matèria de qualitat i preservació de les platges, contribuint a mantenir Salou com una destinació turística referent i respectuós amb el medi ambient.

Document Actions