Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Club Rotary de Salou instal·la el seu emblema a l’entrada del municipi

El batlle ha volgut felicitar-los per la iniciativa i ha destacat “el treball desinteressat que feu des de l’entitat”

dissabte 26 octubre 2013

Aquest matí ha quedat inaugurat el monument de Salou com a ciutat rotària que han instal·lat des del Club Rotary Salou a l’encreuament entre el carrer Ciutat de Reus i el vial que va cap a la plaça Europa. Tres pedres de grans dimensions i una roda dentada, l’emblema de l’entitat de caire internacional, informarà d’aquesta manera als visitants que Salou és en una ciutat Rotària. A l’acte han acudit l’alcalde Pere Granados i diversos membres del consistori així com el president del Rotary Club de Salou, José Ángel Susín, acompanyat del governador de districte del Rotary Manuel Herreros junt amb altres vocals i membres de l’entitat que han aprofitat la celebració de la Festa Major del 30 d’Octubre aquests dies al municipi per donar a conèixer que Salou és també una ciutat rotària.

L’alcalde, Pere Granados ha volgut donar les gràcies al Rotary Club Salou per la seva tasca en benefici de la comunitat salouenca i ha afirmat que “és un honor poder compartir amb tots vosaltres aquest moment perquè des de l’Ajuntament sempre col·laborarem i donarem el nostre suport a una entitat com el Rotary, que té com a objectiu i compromís servir i ser útil a la societat de forma totalment voluntària i altruista”, i ha afegit que “des de l’Ajuntament sempre reconeixerem aquelles entitats que desinteressadament treballen pel bé comú”.

Per la seva part, el president del Rotary de Salou, José Ángel Susín, ha destacat els 19 anys de l’entitat a la població, així com l’entusiasme de tots els rotaris en benefici de la comunitat, amb diferents programes i projectes. “Des d’avui”, a més, tots aquells que visitin la població –ha explicat- podran veure que Salou és una ciutat rotària que se suma a l'1,6 milions de rotaris que hi ha repartits pel món el 33.000 clubs als cinc continents. 

Galeria d'imatges

rueda_rotary_copia-1.jpg
rueda_rotary_copia-1.jpg

Document Actions