Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Club Xic’s amplia les ofertes i descomptes pels seus membres

El Club Infantil ja compta amb 2.164 socis que gaudeixen de diferents avantatges i nombroses activitats

dimecres 18 juliol 2012El Club Infantil  Xic’s ha ampliat el conjunt d’avantatges i descomptes dels que podran disposar els seus socis.  La Regidoria d’ Infància presenta tot un conjunt de beneficis per a que els més petits puguin gaudir. El Club Xic’s és un projecte impulsat per la Regidoria d'Infància de l'Ajuntament de Salou destinat a tots els infants de la vila i que compta ja amb més de 2.164 socis.
La regidora d’Infància, Júlia Gómez, ha assegurat que “estem molt contents de presentar nous avantatges pels més petits i els joves de la nostra ciutat i esperem que ho puguin gaudir amb les seves famílies” i ha afegit que “continuem treballant i fent un esforç en creativitat per fer créixer aquest club que ja supera els 2.000 socis”.

Tots els comerços i espais que ofereixen avantatges pels socis, tindran un cartell informatiu amb la mascota del Club. Entre les ofertes destacades, trobem:

- BURGUER KING SALOU: Gelat gratis (Sandy) amb la compra del menú infantil o menú mitjà i descompte del 10% si celebres la festa d’aniversari.

- FIRA DE SALOU: Pulsera per a totes les atraccions a 10 euros i hot dog amb patates o beguda per 2,5 euros

- BOSC AVENTURA: 2X1 en l’entrada

- DIVERTIMAX: 10% a les festes d’aniversari (caldrà anar a l'Espai d'Infància per a buscar un cupó de descompte)

- FESTA PARC: Celebrar en aquest establiment l'aniversari val 10 euros per nen. Si el nen que fa l'aniversari és del Club Xic's, el seu cobert és gratuït.

- PAVELLÓ D'ESPORTS: 10% de descompte en les activitats

- CASAL D'ESTIU XIC'S: 10 % de descompte en la inscripció

- TEATRE AUDITORI DE SALOU (TAS): Entrada a 2 euros en els espectacles infantils de titelles
-AQUOPOLIS: descompte del 15%


Per fer-se soci del Club Xic's només cal dirigir-se a l'Espai d'Infància El Carrilet i omplir una butlleta. Per poder formar part d’aquest club, cal estar empadronat a Salou i tenir entre 0 i 13 anys. Només pel fet de ser soci, els nens rebran un regal pel seu aniversari  i a part, tindran descomptes en diversos establiments.

Cal recordar que el Club Xic’S és el primer club destinat exclusivament a la infància de Salou que promou la difusió i l’estímul de la oferta infantil: lleure, educació, esport, cultura, etc. tant de caire municipal com privat.
 
El Club Xic's preten canalitzar els recursos i l’ oferta infantil del poble en benefici dels més petits de la ciutat. Entre els seus objectius, es busca dinamitzar la infància de Salou amb activitats diverses relacionades amb concursos,  excursions, teatre, amb tallers i festes a l'escola, la poliesportiu, a l'Envelat...

Per tal de fer-se soci del Club Xic's, cal dirigir-se a l'Espai d'Infància Estació del Carrilet, i omplir un petit formulari.


Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions