Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Club Xic’s convoca un concurs de dibuix escolar per trobar una amiga per la mascota Rocky

dimecres 17 setembre 2014

El club infantil de Salou també treu a la llum la segona edició de la guia d’avantatges Xic’s amb descomptes de comerços del municipi

El club infantil de Salou, el Club Xic’s, s’ha proposat per aquest curs escolar trobar una amiga per a la mascota, l’esquirol Rocky. Així, la voluntat de la regidoria d’Infància és iniciar un concurs on els nens i nenes dels centres educatius de Salou pensin i dibuixin quina podria ser l’amiga que acompanyi al Rocky en les seves aventures per les festes i sortides on es requereix de la mascota. El club, que va néixer el Nadal del 2009 adreçat a nens i nenes de Salou d’entre 0 i 12 anys compta ja –a data d’avui- amb gairebé 3.000 socis. La regidora d’infància, Julia Gómez, ha assegurat que “ja és hora que en Rocky compti amb una amiga amb qui acudir a les festes del club i dinamitzar d’aquesta manera més les activitats del club i ho volem fer, comptant una vegada més, amb la participació dels nostres nens i nenes”.

Aquesta propera setmana es repartirà el fulletó a través dels centres escolars del municipi per tal d’aconseguir participants i la voluntat de la regidoria és la de que, un cop recollits els dibuixos, s’esculli la proposta de mascota guanyadora. El jurat estarà format per professionals del món de la infància els quals escolliran d’entre totes les propostes a 10 finalistes i un guanyador i es donaran a conèixer per la festa del 30 d’Octubre, en el marc de la festa del panellot. En aquest sentit, del 13 al 24 d’octubre s’obrirà un concurs pel facebook del Xic’s, per votar els finalistes.

El guanyador tindrà com a premi un cap de setmana per a 4 persones d’estada a un hotel de PortAventura amb entrada al parc durant dos dies i amb mitja pensió i el fet que es confeccioni una nova mascota de peluix gegant mentre que els 10 finalistes obtindran un abonament per a l’Espai Xic’s – Parc de Nadal.

 

A més, paral·lelament al concurs, també s’iniciarà la propera setmana el repartiment de la segona edició de la guia del Club Xic’s 2014-2015 per donar a conèixer tots els descomptes, avantatges, promocions i altres beneficis per als socis del Club. En total s’editaran 5.000 unitats de la guia. Gómez, ha explicat que “després de l’èxit i acceptació que ha tingut la guia tant entre els col·laboradors i nens i nenes de Salou, fem una reedició amb una quinzena de nous col·laboradors”. Així, en total, a la guia Xic’s s’hi poden trobar una cinquantena d’establiments adherits que beneficien amb descomptes i altres avantatges els nens i nenes que disposen del carnet del Club Xic’s.

Galeria d'imatges

xics_mascota.jpg

Document Actions