Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Club Xic’s de Salou ja té mascota

Una alumna de l’Escola Salou ha estat la guanyadora del concurs amb un dibuix d’un esquirol amb els colors de la bandera de la ciutat

divendres 08 octubre 2010

L’Alcalde de Salou, Pere Granados i la regidora d’Infància i Joventut, Júlia Gómez, han fet entrega avui del premi del concurs ‘Dibuixa la Mascota del Club Xic’s’. L’alumna de l’escola de Salou Johanna Stapshorts ha estat la guanyadora del concurs amb un dibuix d’un esquirol amb els colors de la bandera de Salou.

La persona encarregada de recollir el premi ha estat la mare de la nena que s’ha mostrat molt orgullosa i satisfeta del treball de la seva filla. La regidora d’Infància i Joventut, Júlia Gómez, ha explicat que “tenir ja un símbol que representi al Club és un pas més en la consolidació d’aquest projecte tan important pels nostres infants i joves del municipi i que buscarà promoure valors educatius, culturals, esportius i de respecte cap al medi ambient”, en aquest sentit, ha afegit  que “aquesta figura pot representar perfectament aquests valors i ha estat una nena qui li ha donat forma i vida”.

El jurat ha estat format per persones vinculades al món de la infància, la creativitat i el disseny. Aquest dibuix s’adaptarà a les necessitats gràfiques del club. La família guanyadora rebrà un premi que consisitirà en un viatge a  Madrid per a 4 persones durant 4 dies amb entrades pel parc temàtic de Warner Bros.

El Club Xic’S és el primer club destinat exclusivament a la infància de Salou que promou la difusió i l’estímul de la oferta infantil: lleure, educació, esport, cultura, etc. tant de caire municipal com privat i que compta ja amb més de 700 socis. Tots ells rebran a casa seva els carnets de soci personalitzats.

Galeria d'imatges

premsa0.jpg
premsa1.JPG

Document Actions