Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Club Xic’s estarà present a la III Fira de l’Esport

Els nens i joves que s’apropin al stand del Club rebran un àlbum del Mundial de Futbol fins exhaurir les existències.

dijous 20 maig 2010

El Club Xic’s també estarà present a la III Fira de l’Esport que es celebrarà al Pavelló Municipal d’Esport de Salou el proper divendres 21 de maig. Els nens i joves que presentin el seu carnet al stand del Club rebran un àlbum del Mundial de Futbol fins exhaurir existències. El Club impulsat per la Regidoria de Joventut i infància ja compta amb més de 800 socis i té entre els seus objectius promoure l’esport i el lleure entre la infància de Salou.

La Fira de l’Esport acollirà associacions esportives de la ciutat que organitzaran tot tipus d’activitats a la pista com judo, gimnàstica rítmica, aeròbic, patinatge i malabars. L’objectiu d’aquesta fira és fomentar l’esperit esportiu entre els joves del Municipi.

Les associacions donaran informació a tots els interessats que s’apropin i els més petits podran gaudir d’activitats específiques per ells com inflables, sorteigs i se’l oferirà el berenar.

‘XVI Juguem a la Platja’

D’altra banda, el proper cap de setmana, els dies 22 i 23 de maig, de 9 a14 hores i de 16 a 19 hores, tindrà lloc el torneig XVI Juguem a la Platja a La Platja de Ponent (al Costat del Club Nàutic). Es tracta d’un torneig de futbol i de voleï adreçat a la gent jove de Salou tot i que també podran participar altres escoles del municipi.

Les categories seran : Aleví 10 i 11 anys(5 i 6è primària), infantil 12 i 13 anys(1 i 2n d´ESO) i Cadet 14 i 15 anys (3 I 4RT D´ESO). La inscripció serà gratuïta fins el 14 de maig al pavelló d’esports o a les escoles on es repartiran samarretes de record i trofeus pels classificats.
Per últim, el dissabte 29 de maig i el 30 de maig, tindrà lloc a la zona esportiva de platja una sèrie d’activitats enmig al passeig Jaume I on situaran porteries, canastes, xarxes per tal de poder jugar a futbol, bàsquet, handbol, volei-platja, escacs, badminton, tennis. Per tal de participar en aquesta activitat no cal inscripció, només ganes per participar

Document Actions