Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Club Xic’S obre un concurs entre els seus socis per trobar la mascota del club

El guanyador del concurs s’emportarà un viatge per a 4 persones a Madrid amb entrades per al parc Warner Bros

dimarts 02 març 2010

El recentment creat Club Xic’S busca mascota entre els seus socis. Així, des de la regidoria d’Infància i Joventut de Salou han engegat un concurs que permetrà al nens i nenes de Salou aportar les seves idees per a confeccionar la mascota que identificarà al Club. Els participants hauran d’estimular la seva creativitat i presentar les seves propostes sobre la forma i el nom del nou personatge que identificarà a tots els socis. D’aquesta manera el club manté la seva filosofia d’integrar als propis nens en el seu dia a dia, ja que ells són qui millor coneixen les seves pròpies inquietuds. Segons ha explicat la regidora de l’àrea, Júlia Gómez, “volem que tot el que s’engegui des del Club Xic’S sigui molt participatiu i que tingui present als seus integrants, que, en definitiva, son aquells que li donaran vida i forma”, ha dit.
Les propostes ja es poden fer arribar al Punt d’Informació Juvenil (Plaça Carrilet s/n) abans del dia 2 d’abril, especificant les dades del participant. Aquells nens que encara no siguin socis però desitgin apuntar-se al club es podran afiliar al mateix PIJ de manera gratuïta.
Un jurat format per persones vinculades al món de la infància, la creativitat i el disseny triaran la opció guanyadora que serà adaptada a les necessitats gràfiques del club. El resultat del concurs es farà públic en un termini de 15 dies després del tancament de l’últim dia per rebre propostes, sent publicat en els mitjans de comunicació locals. La proposta guanyadora rebrà un premi de reconeixement per haver estat seleccionada, a més de tenir la satisfacció de veure la seva idea convertida en realitat. “Hem pensat que de premi i seguint la nostra línia d’impuls en activitats d’oci familiar seria molt adient regalar un viatge  a Madrid per a 4 persones durant 4 dies amb entrades pel parc temàtic de Warner Bros”, ha dit la regidora Gómez.
Cal recordar que el Club Xic’S és el primer club destinat exclusivament a la infància de Salou que promou la difusió i l’estímul de la oferta infantil: lleure, educació, esport, cultura, etc. tant de caire municipal com privat i que compta ja amb més de 700 socis. Tots ells rebran a casa seva els carnets de soci personalitzats.

Document Actions