Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Club Xic’s prepara un parc de Nadal amb moltes novetats i amb més entreteniment que mai

Espera superar els 6.000 visitants de la passada edició

divendres 16 desembre 2011

Els nens i nenes de Salou i els joves podran gaudir durant aquestes festes, un any més, de l’Espai Xic’s; el parc de Nadal que des de la regidoria d’Infància es porta preparant des de fa setmanes per tal de proporcionar entreteniment durant les vacances escolars de final d’any i  que té el punt neuràlgic al pavelló municipal d’esports. El parc “pretén donar una sortida a les famílies i diversió assegurada per als infants i joves del municipi amb multitud de sorpreses i novetats que hem seleccionat pensant en els gustos del públic potencial”, explicava la regidora d’Infància Julia Gómez.  Així, per enguany hi ha un important muntatge d’una piscina que conté unes boles gegants en les que els més petits poden entrar-hi i rodolar per damunt de l’aigua;  gaudir de la velocitat amb un scalextric gegant; aprendre seguretat viària amb un circuit quer munta la Policia Local o gaudir de l’esport amb les balance bikes. Una de les novetats que incorpora la regidoria d’Infància enguany és la possibilitat de gaudir del  Bosc Aventura amb la mateixa entrada del parc, donant així la possibilitat d’ampliar la diversió creuant per ponts tibetans, gaudint de les tirolines i fent escalada en aquesta zona lúdica complementària i que es troba ubicada al carrer Barbastre.

L’Espai Xic’s també proposa del 27 de desembre al 5 de gener més inflables, tallers que munten les entitats locals de diverses matèries i també a l’exterior llits elàstics i els llits de jumping, que van rebre una molt bona acollida l’any passat, entre un llarg etcètera. El parc restarà obert de les 10 a les 13 hores i de les 16 a les 20 i, com sempre, els socis del Club Xic’s tenen descomptes a les activitats infantils a més de poder aconseguir abonaments per a tots els dies.

També es manté el roda parcs; és a dir, que el dia 29 es pugui fer servir l’entrada del parc de Salou comprada el dia 27 o 28 per gaudir dels parcs de Nadal que organitzen a Vila-seca o Cambrils de manera gratuïta. Pel que fa als costos del parc, aquest ha rebaixat un 10% el seu import respecte de l’any passat i s’acosta als 40.000 euros; un estalvi, en part, que es deu a la contractació de menys monitors però amb la suma d’un nombre més elevat de voluntaris, que passen dels 6 de l’any passat als 16 d’enguany.

Galeria d'imatges

fulleto_exterior.jpg
fullet_interior.jpg
Cpia_de_Espai_Xics_A3.jpg
fullet_interior.jpg
fulleto_exterior.jpg
Espai_Xics_A3.jpg

Document Actions