Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Club Xic’s presenta la tercera edició de la guia d’avantatges i descomptes de comerços del municipi

divendres 20 novembre 2015

Recull una cinquantena de descomptes i avantatges en educació, restauració, salut, oci, comerç o esports

Els quasi 3.000 socis integrants del club infantil de Salou, el Club Xic’s, ja tenen a disposició al tercera edició de la guia del Club 2015-2016 on es recullen tots els descomptes, avantatges, promocions i altres beneficis per als socis. Així, en total, a la guia Xic’s s’hi poden trobar fins a una cinquantena d’establiments adherits que beneficien els nens i nenes que disposen del carnet del Club Xic’s amb descomptes i altres avantatges en apartats com educació; restauració, salut, oci, comerç o esports. Totes elles ofertes que es poden trobar a Salou i que beneficien fluxos comercials per a establiments locals. En total s’han editat 5.000 unitats de la guia.

La regidora d’infància, Julia Gómez, ha explicat que “vista la bona acollida que ha tingut la iniciativa durant els anys anteriors hem decidit un any més editar aquesta guia per tal que els més petits puguin gaudir de descomptes i promocions alhora que realitzen les seves activitats preferides”. Gómez, ha afegit que en aquesta reedició s’han sumat sis nous col·laboradors.

El Club Xic’s que va néixer el Nadal del 2009 adreçat a nens i nenes de Salou d’entre 0 i 12 anys compta ja –a data d’avui- amb gairebé 3.000 socis.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

xics.jpg

Document Actions