Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Club Xic’s se suma a la festa major d’hivern amb una desena d’activitats i el Cós Blanc Xic’s com a acte estrella

Aquest divendres s’obre al públic la Fira Xic’s al passeig 30 d’Octubre

dimarts 22 gener 2013

La regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Salou viu activament la festa major d’hivern del municipi i a través del Club Xic’s ha organitzat una desena d’activitats pensades per als més joves i les famílies del municipi. Sense cap mena de dubte, per damunt de tot, destaca la tercera edició del CóS Blanc Xic’S (divendres 1 de febrer) la qual tornarà a oferir als infants un acte on els més petits puguin gaudir de la música i el ball sota una pluja de confetti. És un dels actes més nombrosos, comptant amb la participació de més de 500 nens i les seves famílies i on es llancen més de 100 kg de confetti. Pel Cos Blanc Xic’s també es comptarà amb el grup d’animació La Cremallera, a més de xanquers i patinadors que “amenitzaran una tarda de disfressa a l’envelat però en un format més familiar”, segons ha explicat la regidora de l’àrea Julia Gómez.

Però les activitats destinades al públic familiar també tindran altres al·licients durant aquests dies com ara la Fira Xic’S que torna a Salou amb noves atraccions. La fira comptarà amb xocolatades populars, descomptes per als socis del Club Xic’s i el dia Xic’S (dilluns 4 de febrer) on totes les atraccions estaran a l’abast per 1€ el viatge. A més, tots els socis del club podran aconseguir, a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet, un val per un viatge a qualsevol de les atraccions.  Aquesta informació es distribuirà a les escoles del municipi per tal que arribi a tota la població escolar.

Una altra de les novetats de la festa d’enguany serà l’espectacle que el diumenge 3 de febrer es muntarà a la Carpa Jove i en la qual el famós dibuix de televisió Bob Esponja i el seu amic Patricio, prendran vida en l’espectacle Mundo Mágico.

La programació de la Regidoria d’Infància es complements amb diverses Zones Xic’S d’inflables davant del TAS, tallers i activitats per a tota la família.

Galeria d'imatges

flyer_FM_xics_2013_cara_A.jpg
flyer_FM_xics_2013_cara_A.jpg
flyer_FM_xics_2013_cara_B.jpg

Document Actions