Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El comerç salouenc obsequia la clientela amb regals durant l’estiu, en el marc de la campanya Family Shopping Salou

dijous 05 agost 2021

La campanya va començar aquest dimarts, dia 3 d’agost, i s’allargarà fins al 15 de setembre, o fins a fi d’existències

Un total de 63 establiments ja s’han adherit a la iniciativa, oferint promocions exclusives que permetran a la població rebre presents per diferents accions de compra, com, per exemple, ventalls de fusta, barrets de palla, pilotes de platja, bowls portàtils per a mascotes i tote bags

També se sortejaran entrades a Bosc Aventura Salou entre els clients, setmanalment

Els comerciants encara es poden inscriure, fins al 10 d’agost, a través del número de WhatsApp 625 348 621; o per correu electrònic, a info@shoppingsalou.com

 

L’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, amb la col·laboració de l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, ha impulsat una nova iniciativa, en el marc de la campanya Family Shopping Salou, consistent en obsequiar la clientela durant l’estiu, a través de promocions exclusives als comerços. Dita campanya es va iniciar aquest dimarts, dia 3 d’agost, i s’allargarà fins al proper 15 de setembre, o bé fins a fi d’existències.

Per cada acció de compra, seguint els criteris establerts per a cada establiment participant, la clientela podrà adquirir diferents regals, com ventalls de fusta, barrets de palla, pilotes de platja, bowls portàtils per a mascotes i tote bags.

També, setmanalment, fins al 31 d’agost, se sortejaran entrades a Bosc Aventura Salou (per a un circuït a escollir) entre els clients dels establiments adherits. Hauran de fer-se una fotografia en família, en la qual aparegui, almenys, un dels regals promocionals; publicar-la a Instagram, afegint el hashtag #familyshoppingsalou; seguir les pàgines d'Instagram de @shoppingsalou i @comprasalou; i etiquetar 2 amics. El lliurament d'entrades als guanyadors s'efectuarà al Patronat Municipal de Turisme de Salou.

L’objectiu d’aquesta nova iniciativa és dinamitzar el comerç local i incentivar el públic familiar durant els mesos d’estiu, oferint als establiments que hi participen un paquet d’articles promocionals per lliurar, de regal, als clients.

Les promocions dels establiments es podran trobar als microaparadors dels locals, amb els regals promocionals i el cartell de la campanya. Cal dir que el lliurament de l’obsequi als clients haurà d’estar subjecte a una promoció, sota el criteri de cada establiment (com, per exemple, una compra d’un article determinat o d’una línia d’articles o serveis; una compra mínima; un menú; etc.).

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que “la nostra voluntat, com a Ajuntament, és posar en marxa tot tipus d’accions que ajudin al comerç local a tirar endavant i fer front a la difícil situació provocada per la COVID-19”; així com, ha afegit, “per fomentar el fet d’anar a comprar com una experiència única pel client”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha afirmat que “des de l’àrea sempre col·laborem, amb molta satisfacció, amb el comerç local, en totes aquelles accions que ajuden a millorar les vendes i a dinamitzar el sector”.

Així mateix, el president de l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, Juli Vilaplana, ha explicat que “tal i com vam comentar a la presentació de la campanya Family Shopping Salou, la nostra intenció era desenvolupar una iniciativa dinàmica, que s’allargués en el temps; i, per tant, l'estratègia que ara posem en marxa és la demostració d’aquesta intenció; en aquest cas, amb una sèrie de regals promocionals adaptats a tot tipus de famílies, i, també, com agraïment a totes aquelles que realitzen una acció de compra als nostres establiments”.

Cal destacar que, actualment, la campanya ja compta amb 63 establiments de Salou adherits, i encara és obert el procés d’inscripció, fins al 10 d’agost, enviant un missatge a través del número de WhatsApp 625 348 621; o per correu electrònic, a info@shoppingsalou.com

Galeria d'imatges

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg

Document Actions