Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El comerciants, satisfets amb l'acollida de la segona edició d'estiu de la fira Fora Stocks 2012

Un total de 39 parades segueixen oferint fins a la 10 de la nit descomptes d'entre el 50 i 70% en articles de temporada

diumenge 19 agost 2012

Un total de 39 parades omplen el bell mig del passeig Jaume I de Salou on desenvolupa al llarg d'aquest cap de setmana -i fins avui a les 11 de la nit- la segona edició d'estiu de la fira Fora Stocks organitzada per l'Associació comercial 365 dies Salou Obert tot l'any i amb el suport de la Regidoria de Comerç i Promoció de Ciutat de l'Ajuntament. Els comerciants se senten satisfets per la bona acollida d'aquesta nova edició de la fira, la qual ha aconseguit atreure nombrosos clients, la majoria d'ells turistes que estan passant uns dies a Salou. Segons ha assegurat Maribel Cejudo, membre de la Junta de l'associació i paradista, "estem contents del resultat perquè amb aquesta acció conjunta aconseguim atreure públic i treure estocs de les nostres botigues. Si no ho féssim segur que tal dia com avui no aconseguiríem vendre el mateix", ha comentat. Cejudo però ha assenyalat que els matins han estat més tranquils -ja que moltíssima gent ha optat per la platja- mentre que a les tardes es veu més moviment, tot i la intensa calor.

Per la seva part, la regidora de Comerç, Reyes Pino, afegia que entorn el passeig Jaume I hi s'ha muntat, a més de la fira comercial, una bona oferta complementària que ha ajudat a atreure i a concentrar més gent al voltant de l'espectacle infantil ofert pel Patronat de Turisme o el Festival Andén 0. "Tot ajuda a dinamitzar la nostra ciutat i a crear més caliu al voltant d'aquest aparador tant important com és el passeig Jaume I", ha afegit.

A la fira s'hi poden trobar descomptes d'entre el 50 i el 70% en articles de temporada de roba, calçat, parament per a la llar, complements personals, marroquineria, llenceria, entre un llarg etcètera, a més d'altres ofertes a preu únic.

Galeria d'imatges

foto_4.JPG
foto.JPG
foto_2.JPG
foto_4.JPG
foto.JPG

Document Actions