Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Complex Esportiu Futbol Salou acollirà, a partir del 30 d'abril i fins el 7 de maig, la competició preparatòria pels Jocs Paralímpics de Rio 2016

divendres 29 abril 2016

Aquest dissabte, 30 d'abril, es donarà el tret de sortida a la competició més important de l'any de fútbol set per a persones amb lesió cerebral, prèvia al JJPP de Rio, la IFCPF Pre-paralympic Tournament Salou 2016, que es disputarà al Complex Esportiu Futbol Salou fins el 7 de maig, data en què es jugarà la final, a les 17.30h (hora prevista). L'esdeveniment està organitzat per la International Federation Cerebral Palsy Football-IFCPF i la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals-FECPC, amb el suport de l'Ajuntament de Salou. 

Les seleccions ja han arribat a Salou, ciutat que acull íntegrament l'esdeveniment, un total de set, les més potents del món. Compateixen Argentina, Brasil, Gran Bretanya, Holanda, Irlanda, Ucraïna i Estats Units. El partit inaugural el disputaran Ucraïna i Holanda, el dissabte, 30 a les 18.15h; tot just després de l'acte inaugural que tindrà lloc a la mateixa instal·lació, a les cinc de la tarda i que comptarà amb la col·laboració dels Atabaladors de Salou, el grup Breakers i el Club de Rítmica de Salou.  L'entrada és lliure i esperem comptar amb l'assistència de força públic de la Ciutat i del Camp de Tarragona. Alhora, destacar la important tasca dels voluntaris i voluntàries que formen part de l'engranatge que ho farà possible.  

A banda del suport de l'Ajuntament, l'organització del IFCPF Pre-Paralympic Tournament ha estat possible gràcies al suport de la Secretaria General de l'Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, l'Obra Social La Caixa, DBSchenker, Linde, la Federació Catalana de Futbol, Coca-Cola, Viladrau, Auto88, Konika Minolta, Carhaus, Fundació Prevent, Tarragona 2017, Esclat, la Mar Meneses i la Federació Catalana de Tennis Taula.

Galeria d'imatges

peke.jpg

Document Actions