Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El concert ‘Il Giardino del Piacere’ obrirà el Festival Internacional de Música Costa Daurada – Salou, aquest diumenge, 17 de juliol

dimecres 13 juliol 2022

Tindrà lloc a les 20.30 h, a la Torre Vella, a càrrec d’un quintet de corda i clavicèmbal, i serà el primer dels quatre concerts que se celebraran al llarg d’aquests mesos d’estiu

 

La Torre Vella de Salou acollirà, aquest proper diumenge, 17 de juliol, a les 20.30 h, el primer concert del 5è Festival Internacional de Música Costa Daurada – Salou. L’actuació s’anomena ‘Il Giardino del Piacere’, i serà interpretada per un quintet de corda i clavicèmbal.

S’interpretaran les següents peces de música clàssica: Concert per a clave i corda en Fa menor, de Wilhelm Friedemann Bach; “L’Estiu”, de les Quatre Estacions, per a violí i corda, d’Antonio Vivaldi; “Sonata per a corda n.4 en Mi menor”, de Georg Muffat; i “Petita serenata nocturna”, de Wolfgang Amadeus Mozart.

Cal recordar que aquest concert és el primer d’un total de quatre, que se celebraran, al llarg d’aquest estiu, en diferents punts emblemàtics del municipi: la Torre Vella, el Patronat Municipal de Turisme i la plaça de les Comunitats Autònomes.

El Festival Internacional de Música Costa Daurada – Salou es troba emmarcat dins la programació de l’Agenda d’Estiu de Salou, per a aquest 2022.

 

Propers concerts

El dissabte, 23 de juliol, es farà el recital de piano ‘Chopin&Ucraïna’, a les 20.30 h, al Patronat Municipal de Turisme de Salou. Serà interpretat per la jove pianista ucraïnesa, Oksana Pavlova.

El 3 d’agost, tindrà lloc el concert ‘Mozart a Salou’, a les 20.30 h, a la plaça de les Comunitats Autònomes, amb l’Orquestra de Cambra de Catalunya, dirigida per Joan Pàmies, i amb Melani Mestre, al piano.

Finalment, el diumenge, 21 d’agost, a les 20.30 h, la Torre Vella de Salou acollirà la darrera actuació ‘Grans Virtuosos Internacionals’, amb dues figures internacionals de primer nivell: la solista de l’Orquestra de Cambra de París, Clémence de Forceville, al violí; i la seva parella, el solista de la Filharmònica de Berlin, Benedict Klöckner, al violoncel.

Fitxers adjunts

Document Actions