Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El concert de Camera Musicae tanca aquest diumenge el cicle musical del TAS 2013-2014 de Salou

dijous 05 juny 2014

L’entrada al concert és gratuïta i començarà a les 8 del vespre

Aquest diumenge, 8 de juny es posarà punt i final a la programació estable del Teatre Auditori de Salou amb l’actuació de l’orquestra Camera Musicae (OCM) de la demarcació de Tarragona sota la direcció  de José Rafael Pascual-Vilaplana i amb la interpretació d’obres de Samuel Barber: Adagio for Strings i de Jean Sibelius: Pelléas et Mélissande, op. 46. A més, l’Orquestra Camera Musicae, aprofundint en l’objectiu de divulgar el repertori català, interpretarà el Concert per a violí i orquestra de Salvador Brotons, convidant una de les violinistes catalanes amb major projecció nacional i internacional, Helena Satué. El concert està programat per a les 20 hores i l’entrada és gratuïta.

 

Amb la nova temporada de concerts 2013-2014, des de l’Orquestra Camera Musicae volem seguir presentant diferents propostes, variades i atractives, amb l’objectiu d’atraure un públic extens cap a la música orquestral. Aquestes propostes recullen la vitalitat i el dinamisme d’una orquestra on la qualitat, tant dels intèrprets com del repertori, ha estat i serà un dels nostres grans valors. 

 
A l’OCM, com expliquen, “tenim la voluntat de compartir experiències musicals úniques amb la major quantitat de públic possible; és per aquest motiu que portem la música arreu del territori per tal que cada població pugui gaudir d’una formació orquestral en directe, almenys una vegada a l’any, sense renunciar a tocar als grans teatres i auditoris del nostre país i de l’estranger”. Aquesta temporada 2013-2014 han estat presentant vuit programes diferents, i compaginant propostes més clàssiques amb d’altres més innovadores. 


Amb aquest concert es posa punt i final a la programació d’aquesta desena temporada del TAS 2013-2014 per on han passat figures de primer ordre del teatre com Joan Pera i Lloll Bertran; de la dansa com Sara Baras; de l’humor amb Leo Harlem; de la cançó com Luz Casal o concerts com els que ha ofert la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC)  a més de les corals del municipi amb la 21ena edició de les jornades de Cant Coral del municipi.

Galeria d'imatges

tas.jpg
camera_musicae.jpg

Document Actions