Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El concert solidari ‘Barcelona Gay Men's Chorus’ torna a Salou, de la mà de l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí, el proper dissabte, 18 de setembre

divendres 10 setembre 2021

L’espectacle tindrà lloc al Teatre Auditori de Salou (TAS), a les 21 h, sota la direcció de Gerard Ibáñez, i presentat per Brigitta Lamoure. A més, serà interpretat i cantat en llengua de signes, per afavorir l’accés a persones sordes, a través de l'especialista en Llengua de Signes, Conxita Paricio

L’entrada anticipada costa 12 euros, i, en taquilla, 15 euros. Tota la recaptació es destinarà a la investigació contra el càncer

 

El concert solidari ‘Barcelona Gay Men’s Chorus’ (BGMC), organitzat per l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí, tornarà, el proper dissabte, 18 de setembre, a Salou, per tal de recaptar fons per a la investigació contra el càncer.

Cal recordar que Salou ja va comptar amb una primera actuació de BGMC, titulada ‘Last Dance’, de la mà de l’entitat salouenca, el 6 de juliol de 2019.

L’espectacle, que tindrà lloc a les 21 h, al Teatre Auditori de Salou (TAS), ubicat al número 2 del carrer de l'Advocat Gallego, serà dirigit pel director musical de BGMC, Gerard Ibáñez, i presentat per Brigitta Lamoure.

Dit concert comptarà, també, amb 40 veus masculines, amb moltes coreografies, i una barreja de cançons icòniques i emblemàtiques del panorama pop; amb peces de musicals i balades, i algunes novetats, creant un magnífic espectacle, emotiu i ple de diversió.

Així mateix, l’actuació serà interpretada i cantada en llengua de signes, per afavorir l’accés a persones sordes, a través de l'especialista en Llengua de Signes de BGMC, Conxita Paricio.

 

Recaptació per a la investigació contra el càncer

Per poder gaudir d’aquest gran espectacle a Salou, caldrà adquirir entrada. El preu, de forma anticipada, és de 12 euros, i es pot comprar als establiments salouencs Peluquería T3, Centre Òptic Salou i Tati Llenceria; així com a Boutique Madonna (Tarragona).

També es pot adquirir amb un enviament de Bizum, per 12 euros, al telèfon 660 484 361, indicant el nom i cognoms, a l’hora de fer el pagament.

A més, es podrà adquirir el mateix dia, en taquilla, pel preu de 15 euros.

Tota la recaptació es destinarà a la investigació contra el càncer.

 

Les entitats organitzadores

L’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí té com a voluntat ajudar les persones amb càncer i impulsar la investigació de la malaltia, essent conscients del paper que juga la investigació a la supervivència i de la importància de comptar amb l'ajuda de persones que també han viscut aquesta etapa delicada. La gran família que forma part de l'associació són oncòlegs, infermeres, terapeutes, psicòlegs, persones amb càncer i moltes que se solidaritzen amb aquesta causa, donant suport al projecte i col·laborant, de forma voluntària, en les diferents activitats que organitza l’entitat.

D’altra banda, el Barcelona Gay Men's Chorus (BGMC) va néixer l’any 2014 com a entitat independent sense ànim de lucre i autofinançada. BGMC canta, balla i ofereix espectacles accessibles per a sords i col·labora en causes solidàries. Els seus espectacles ‘Survivor’, ‘Gentleman’, ‘Anima’, ‘La Mar de Bé’, ‘LIVE’ i ‘Last Dance’ han recorregut el Teatre Victòria, el Teatre Condal, la Sala Muntaner, la sala Luz de Gas, l'Eixample Teatre, el Casino L'Aliança del Poblenou i l'Estadi Olímpic de Barcelona, entre d'altres.

Document Actions