Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El concurs del Gelat Xic’S enceta la recta final

Els infants encara estan a temps de tastar els sabors del gelats finalistes entre les nombroses propostes

dijous 06 juny 2013

El concurs del Gelat Xic’s enceta la recta final per triar el gelat més representatiu del Club Xic’s.  Nombrosos nens i nenes han passat per la gelateria La Ibense a tastar aquests tres sabors finalistes i ho poden seguir fent fins al dimecres 12 de juny. 
Serà el divendres dia 14 quan ja es sabrà el nom del guanyador i el sabor que identificarà al Gelat del Club Xic’S.  

El concurs, que ha impulsat la Regidoria d’Infància conjuntament amb la gelateria La Ibense, ha tingut una molt bona rebuda per part dels nens i nenes de Salou que han participat aportant propostes molt divertides i creatives. Entre les més sorprenents podem destacar sabors com el d’ensaïmada, el de xurros amb pollastre, de pizza, de nuggets de peix, d’unicorn, de meló però amb pipetes de síndria o el de lava de Mart amb elements de l’espai.

En definitiva un gran exercici de creativitat culinària del qual n’han sortit 3 finalistes, les propostes dels quals han inspirat els sabors seleccionats. Els alumnes que han proposat els sabors finalistes han estat:

• Maria Carricondo, de 10 anys i de l’Escola Salou amb una idea molt innovadora que s’ha confeccionat amb “Menta amb xocolata verda i pols de galeta Oreo”.
• Àlex Rodríguez, de 9 anys. Escola Elisabeth. – La seva idea ha desembocat en un sabor a l’alçada dels millors gourmets: Vainilla amb caramel a les tres xocolates.
• I la Nathaly Gallego, de l’Escola Vora Mar que amb només 8 anys ha aportat una gran idea que s’ha convertit en tota una delícia: Coco amb un toc de maduixes i “nubes”.

Document Actions