Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El confeti tornarà a inundar l’envelat de la festa Major amb el Cós Blanc Xic’s

dijous 05 febrer 2015

Demà a la tarda, a partir de les 17,30h es presentarà la nova mascota del club Xic’s, la Confetina

 

La cinquena edició del Cos Blanc Xic’s, organitzada pel Club Xic’s, arribarà a Salou demà divendres per tal que els més petits puguin ballar i gaudir de la festa del confeti a petita escala. Si l’any passat van passar vora 1000 persones per l’envelat de festa major enguany s’esperen assolir xifres similars donat l’alt grau de satisfacció del públic assistent al Cós Blanc Xic’S.

La versió infantil de l’acte més famós de les festes del municipi comptarà enguany amb diverses novetats que esperen millorar substancialment l’atractiu de l’acte i la comoditat dels assistents.

Per una banda, la gran novetat serà la presentació de la Confetina, nova mascota del Club Xic’S que va ser dissenyada per una nena del municipi i guanyadora entre més de 800 propostes rebudes. La confetina, conjuntament amb Rocky, primera mascota del Club, tindran enguany un paper molt destacat a l’acte participant dels balls l’animació i la música. La regidora d’Infància, Júlia Gómez, ha explicat que “tornem a repetir aquesta experiència que tan bona acollida ha tingut en les anteriors edicions; els nens i nenes podran divertir-se amb música i confeti d’una manera molt més adaptada i controlada”. La Festa començarà a partir de les 17.30 hores a l’Envelat.

Per altra banda la introducció d’una nova animació musical dotarà d’un nou aire l’espectacle on sens dubte, el confetti seguirà sent l’atractiu principal. Tenint en compte la presentació de la nova mascota i el gran atractiu que tenen els ninots per als nens, es disposarà un espai “photocall” on els nens i les famílies podran fotografiar-se amb les mascotes i mostrar les seves pròpies disfresses, ja que tots els nens venen disfressats.

També s’han previst diverses mesures per afavorir la comoditat dels assistents com un aparcament de carros a fora l’envelat amb l’objectiu que res destorbi la diversió, el ball i la gresca dels infants i les famílies. 

La festa farà ballar als més petits i grans al so cançons populars infantils; a més de repassar altres èxits musicals del moment. En total es preveu llançar mitja tona de confetti a través de canons i també amb els xanquers els quals amenitzaran la festa. El Cós Blanc Xic’s organitza, com cada any, un concurs de disfresses pels menors de 14 anys. Es tracta d’una activitat promoguda per tal que els més petits puguin gaudir de la festa del Cós Blanc d’una manera més controlada.

Pel que fa als inflables de demà al matí previstos a la plaça de la Pau passaran a la nova carpa, darrere de l’envelat, de les 10,30 a les 13.30h.

Galeria d'imatges

xics.jpg
programa_infancia_fm_per_web.jpg

Document Actions