Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Consell Assessor Territorial de Cap Salou es reuneix per primera vegada

Veïns de Xalets de Salou, Mirador, Cap Salou, Pinosmar i Zona Estival apropen a l’alcalde les seves inquietuds i propostes

dimarts 15 desembre 2009

Ahir al vespre va celebrar-se al centre cívic El Triangle de Cap Salou el primer Consell Territorial de la zona que ha de servir perquè els ciutadans representats puguin aportar les seves pròpies iniciatives i relacionar-se de manera directa amb l’administració local. Aquest consell –i els altres que estan en procés de creació- estarà format per presidents de les diferents associacions de veïns o representants que ells mateixos designen, ciutadans que voluntàriament desitgin participar-hi i sempre estaran presidits pel propi alcalde. De fet, ahir, en la presentació als membres integrants Pere Granados va oferir “una política de ma estesa i participació real” per part dels ciutadans a través d’aquestes reunions trimestrals que serviran per anar consensuant els projectes a executar en les diferents zones i avaluar la tasca que es du a terme des de les diferents regidories. “Volem que el Consell Assessor Territorial (CAT) es converteixi en la manera que el ciutadà intervingui en l’acció de govern de la ciutat i a més que se’ns suggereixin propostes”, afirmava el batlle de Salou, acompanyat ahir de manera extraordinària per el regidor de Serveis i Manteniment de la ciutat; el de Gestió de Territori; la regidora de Medi Ambient i també el cap de la Policia Local a més de la coordinadora de Participació Ciutadana.

Els ciutadans que ho desitgin poden aportar les seves dees i projectes els representants del Consell Territorial, que els debatrà, com de fet, ahir al vespre ja va succeir. Algunes de les propostes que van demanar els veïns va ser que es millori la seguretat i les voreres a Cap Salou;  que es busqui una solució a la vialitat de Pinosmar o que es doti d’un accés adequat a les urbanitzacions de Xalets de Salou i Mirador des de l’autovia de Tarragona. L’alcalde, Pere Granados, va prendre nota d’aquestes qüestions i va explicar els avenços que s’han produït en aquestes qüestions com ara que la Diputació de Tarragona es farà càrrec del cost de redacció del projecte del nou accés a Xalets i Mirador en el que s’està treballant; a més de la proposta de canvis de vialitat a Pinosmar com a mesura més efectiva per a poder resoldre els problemes històrics d’accés i manca de voreres al barri.

Properament també es constituiran nous consells sectorials, el més urgent el de caràcter econòmic i empresarial.

Document Actions