Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El conseller Recoder lliura la Bandera Blava a les platges Llevant i Capellans de Salou

En un acte celebrat dissabte al port de l’Escala (Alt Empordà), el titular de Territori i Sostenibilitat va destacat el bon estat de les platges (87 amb Bandera Blava) i dels ports catalans (24 amb aquest distintiu de qualitat)

dilluns 02 juliol 2012

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, i el president de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), José Ramón Sánchez Moro, acompanyats pel director de l’Agència Catalana de l’Aigua, Leonard Carcolé, el president de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics de Catalunya, Tomàs Gallart, i l’alcalde de l’Escala, Estanislau Puig, entre d’altres autoritats, van  reconèixer aquest dissabte la tasca feta pels municipis catalans en el foment del turisme i han guardonat a diverses localitats costaneres amb el distintiu de qualitat de la Bandera Blava.  Entre aquestes, les platges de Llevant i Capellans així com el Port Nàutic dle municipi. La Regidora de Platges, Júlia Gómez, va ser la encarregada de rebre la bandera per la ciutat de Salou.
 
Recoder va destacar la importància d’aquests guardons, que situen la costa de Catalunya com un dels destins turístics més importants del Mediterrani. En total, s’han premiat 87 platges (1 més que l’any passat) i 24 ports catalans (2 més que al 2011) d’un total de 43 municipis. Tot i això, el conseller va remarcar que el bon estat de les platges és la conseqüència de l’adopció d’actituds cíviques continuades, que evitin l’abocament de residus a les platges i actuin en la font de generació dels residus.
 
La regidora de Platges, Júlia Gómez,  ha explicat que  “aquesta bandera és la recompensa de l’esforç continuat del nostre municipi per oferir el millor estat de qualitat i accessibilitat marcant una diferència per a la destinació”.
 
El distintiu de les Banderes Blaves l’atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), tot i que ha comptat amb la col•laboració de Ports de la Generalitat.
 

Galeria d'imatges

la_foto.JPG
la_foto.JPG

Document Actions