Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Cor Crescendo de l'IES Jaume I i el Cor Jove Vila de Salou oferiran dissabte al TAS 'Un concert de pel·lícula'

divendres 30 maig 2008

'Un concert de pel·lícula!' és el títol de l'espectacle que el Cor Crescendo i el Cor Jove Vila de Salou oferiran demà dissabte 31 de maig, a les 22 hores al Teatre Auditori de Salou (TAS), en el marc de les XV Jornades de Cant Coral, organitzades per la Regidoria de Cultura.

El concert comptarà amb peces de musicals tan conegudes com 'Mamma mía!', 'High school musical', 'Grease' o 'El rei lleó', dirigides per M. Rosa Sanahuja, amb l'acompanyament del pianista Ruben Villarroya i la percussió de Luis Chacón.

El Cor Crescendo, format per 25 noies de primer i segon d'ESO, va ser creat el 1999 per iniciativa del Departament de música de l'institut. En la seva trajectòria, destaca l'obtenció del tercer premi en el concurs 'Cantem el Nadal' i el quart en el de 'Sons i cançons', el 2003.

Per la seva banda, el Cor Jove Vila de Salou, l'integren 35 nois i noies d'edats compreses entre 16 i 30 anys. El curs passat, amb motiu del seu 5è aniversari, va organitzar una Marató musical on hi van participar 17 grups, i un concert-espectacle en el qual van interpretar cançons del seu repertori.

Document Actions