Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Cor Crescendo de Salou celebra el seu desè aniversari amb un acte públic al TAS

Aquest dissabte, en el marc de la Festa Major d’Hivern, es fa una crida als antics cantaires per tal de sumar-se a una cantada conjunta

dilluns 25 gener 2010

L’any 1999, a l’Institut “Jaume I” de Salou, es va crear un cor d’alumnes, dirigit per la Maria Rosa Sanahuja, professora de música del Centre i, des de llavors, han passat un total de 200 nois i noies que han fet un treball musical acurat.
El “Cor Crescendo” ha realitzat molts concerts tant a Salou com a altres poblacions de Catalunya, a més, ha organitzat estades de treball amb els seus cantaires, ha enregistrat CDs, ha guanyat premis corals, ha cantat per escoles de primària i per la guarderia, ha actuat en espectacles musicals, ha fet intercanvis musicals amb altres cors, ha assistit a concerts d’altres agrupacions de qualitat... Aquest any els integrants del cor han compartit un dia amb la coral francesa intèrpret de la pel·lícula “Los Chicos del Coro” i han actuat plegats al TAS.
Per tal de celebrar aquest desè aniversari  s’ha programat un acte públic al TAS el dissabte 30 de gener a les 21 hores en el que, en nom de la directora del cor, es fa una crida als ex cantaires a participar-hi. L’assaig general previ d’una cançó començarà a les 20 hores. Es demana confirmar l’assistència dels ex cantaires a l’assaig escrivint un mail a corcrescendo@gmail.com.
Actualment el “Cor Crescendo” forma part el Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de Salou i, des d’aquest curs, està obert a la participació de nois i noies entre 12 i 17 anys de qualsevol centre educatiu de la nostra ciutat. Els assaigs els fan cada divendres de 15:30 a 17:30h a l’Escola de música de Salou.
Felicitem a tots i totes els nois i noies que han aportat la seva veu, il·lusió, esforç, entusiasme... i que han fet possible la creació i consolidació del “Cor Crescendo”.

Document Actions