Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Cor Duorum celebra els 5 anys amb un gran concert al TAS on repassa clàssics del pop

divendres 28 octubre 2016

El cor, de l’Escola de Música Municipal, ofereix demà un espectacle gratuït on repassarà cançons de Robie William, Eric Clapton, Bruno Mars, Queen o The Police

 

El Cor Duorum de l’escola Municipal de Música celebra demà, amb un concert al TAS, els cinc anys de trajectòria i ho fa en el marc de la Festa Major de la Segregació. Està format per una vintena de cantaires, tots ells alumnes de l’escola, d’entre 11 i 18 anys d’edat i demà a les 19h pujaran a l’escenari per repassar alguns dels èxits consolidats i altres novetats que han preparat específicament per aquesta celebració. Al concert de dissabte –de caràcter gratuït i amb entrada lliure- interpretaran peces per primera vegada com ‘Let me entertain you’ de Robbie Williams; ‘Rehab’ d’Amy Winehouse; ‘Show must go on’ dels Queen o ‘Best day of my life’ del grup American Authors. Altres composicions que sonaran recuperen clàssics del Pop i rock com The Police amb ‘Every breath you take’; ‘Tears in heaven’  d’Eric Clapton  o ‘Count on me’ de Bruno Mars, entre d’altres.

La direcció corre, des de l’inici, a càrrec de Mireia Sánchez, professora de piano i cant coral de l’Escola Municipal de Música de Salou, i habitualment canten acompanyats al piano per Rubén Villarroya, també professor de l’escola de música en l’especialitat de música moderna i piano jazz.

 

Història

El Cor Duorum va néixer el dia 1 d’Abril de 2011 amb motiu del XXè aniversari de l’Escola Municipal de Música de Salou. El seu nom, “Duorum”, prové del llatí i significa “de dues / de dos” i fa referència a les dos XX que van acompanyar el cor durant tot el curs i que van ser el motiu del seu naixement.

Canten cançons populars i d’autor, però sobretot cançons actuals i modernes, ja que és el repertori amb que els cantaires se senten més identificats.

Han participat en diversos actes de Salou i han realitzat intercanvis amb altres cors i escoles. Han cantat també a les “Pinzellades Musicals” que organitza el Conservatori de la Diputació a Tarragona i fora de Catalunya, han cantat a Oñate (Guipúscoa) realitzant un intercanvi amb l’escola de música d’aquesta població i a Andorra, en un altre intercanvi amb el cor “Les veus d’Ordino”.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

duorum.jpg
DUORUM5.JPG

Document Actions