Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El corredor salouenc Marc Fernández correrà la Transahariana el proper 13 de març a Algèria

Després de l’anul·lació de la cursa Lybian Challenge l’atleta ha decidit mantenir-se dins la competició però en una altra prova

dilluns 22 febrer 2010

El corredor salouenc Marc Fernández que havia de córrer la Lybian Challenge del 23 al 26 de febrer d’enguany ha vist frustat el seu intent ja que la cursa s’ha suspès degut a problemes polítics al país i la negativa del seu president Muammar Al Gaddafi de que se celebri aquesta reputada cursa internacional de 205 quilòmetres anul·lant tots els visats dels participants.
El corredor que patrocina la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Salou ha hagut de tornar a Salou a causa d’aquest contratemps però s’ha mostrat optimista de cara a d’altres proves. En aquest sentit, Fernández no s’ha fet enrera i ja ha buscat una altra cursa per tal d’ampliar el seu currículum personal. Es tracta de la Transahariana, una cursa de 260 km que transcorre per terres del desert d’Algèria i que se celebrarà del 13 al 21 de març. L’organització posa 100 hores com a màxim per als participants en que s’han de realitzar els 260 km que separen la sortida de l’arribada. La Transahariana es una de les proves més dures del món amb un recorregut 100% natural que transcorre pel desert de Hoggar, a les muntanyes del Assekrem un lloc màgic com n’hi ha pocs en el mon,  i solament està oberta a corredors amb un alt nivell físic i psicològic per tal de suportar les duríssimes condicions a les que son sotmesos els corredors durant els 4 dies que dura el recorregut. “És la primera vegada que participo en aquest aprova i és tot un repte personal”, ha dit Fernández. Per la seva part, des de la regidoria d’Esports, s’ha pres el compromís de continuar amb el patrocini de l’atleta ja que es mantenen les premisses d’una cursa d’alt nivell.

Galeria d'imatges

DSCN1165.JPG
DSCN1151.JPG

Document Actions