Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El curs de l’Escola Municipal de Música de Salou comença amb més de 300 alumnes

Es tracta d’un centre que compta amb més de vint anys d’experiència

dilluns 19 setembre 2011

L’Escola Municipal de Música de Salou (EMMS) que compta ja amb vint anys d’ensenyança musical  oberta a tothom que vulgui iniciar-se en el món de la música ha començat un nou curs coincidint amb l’inici de les classes lectives als centres educatius. Actualment, l’EMMS compta amb un total de 306 alumnes amb un ventall d’edats que va des dels 4 anys fins a edats adultes. Per la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, “al centre s’imparteixen diferents matèries que poden servir perfectamente per a assolir diferents objectius; des d’aprendre llenguatges musicals de manera professionalitzadora a d’altres, que pretenen gaudir de la música d’una manera més lúdica”.

Actualment, a l’EMMS s’hi imparteixen matèries com el llenguatge musical; s’hi fan classes de piano, violí, violoncelo, guitarra, clarinet, saxo, trompeta, flauta travessera i també percussió; a més d’existir una aula de música moderna: amb ensenyaments de piano jazz i de guitarra elèctrica.

El centre, pioner en moltes matèries compta a més, amb un seguit d’agrupacions per a desenvolupar el dia a dia del llenguatge musical com ara l’Orquestra de corda; l’Orquestra infantil i juvenil de guitarres; una banda musical; el Cor infantil i juvenil; el Cor Duorum; un grup de percussió i finalment, combos de música moderna.

El nivell d’inscripcions d’aquest curs 2011-2012 se situa al mateix nivell que l’any passat.

Galeria d'imatges

P9154357.JPG
P9154357.JPG
P9164358.JPG
P9154355.JPG

Document Actions