Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El curtmetratge fet per un grup de joves de Salou guanya dos premis al concurs d'Alella

dimarts 04 desembre 2007

La vintena de joves de Salou que dissabte passat van assistir a l'acte de lliurament de premis de la 8a edició del Vídeo Jove, concurs de curtmetratges d'Alella (Barcelona), després que el seu treball, titulat 'Amigos' , fos seleccionat entre els cinc primers van tornar a casa amb dos guardons: el primer premi atorgat pel jurat dins la categoria de joves aficionats; i el primer premi del públic, dins la mateixa categoria.

Sara Arenas, Alba Arzu 'Ray', Andrea Avila, Kim Avila, Víctor Becernica, Faucia Boutchacourt, Nelson Cabrera, Rosana Cabrera, Mikel Echevarría, Joel Espinal, Merlín Espinal, Babacar Fall, Aneuris de León, Jose de Léon, Ivonne Lo Erra, Fara Ndiaye, Fatoumata Niang, Antonio Sarita i Manuel Sarita van escriure, dirigir, rodar, interpretar i muntar aquest film de 14 minuts de durada en el marc d'un taller de cinema que es va dur a terme al Punt d'Informació Juvenil (PIJ) de Salou entre els mesos de març i juny.

Aquest taller, dirigit per Jaume Fargas, formava part del Projecte Jovesenlínia, impulsat per la Regidoria de Joventut i Benestar Social de l'Ajuntament salouenc, que es concreta en l'organització d'activitats lúdiques i d'informàtica per aquest col·lectiu.

El curtmetratge va ser gravat per aquests 20 joves d'entre 13 i 16 anys en diferents emplaçaments de la localitat i explica la història de dues bandes contràries que es barallen, però que finalment acaben reconciliant-se.
Per facilitar l'assistència a l'acte de lliurament dels premis, el consistori salouenc va organitzar un autobús amb monitors.

Document Actions