Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El delegat del Govern, Joaquim Nin, fa una visita institucional a l'Ajuntament de Salou

El delegat del Govern de la Generalitat, Joaquim Nin, ha fet aquest matí una visita institucional a l’Ajuntament de Salou on ha mantingut una reunió amb l’alcalde, Pere Granados

divendres 25 febrer 2011

La reunió ha servit per tractar qüestions relatives a la millora d’equipaments d’ensenyament, al Pla estratègic del Turisme, i a la implantació i desplegament dels Mossos d'Esquadra al municipi.  El delegat ha manifestat que “faré de transmissor d’aquestes inquietuds al Govern i a les conselleries de Turisme, Interior, Ensenyament, Treball i Ocupació”. 
Per la seva banda, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat que “ha estat una reunió molt positiva en la que se s'han tractat diversos temes pendents a la ciutat. Hem vist una gran predisposició a tractar aquestes qüestions que són interès municipal.”  Un dels temes cabdals que també s’ha tractat a la reunió ha estat el Saloufest, el qual se celebrarà el proper mes d’abril. Per a Joaquim Nin, “l'objectiu és el d'acollir els joves amb normalitat i amb una voluntat de treballar conjuntament per tal de desenvolupar l'activitat de manera coordinada”.

Galeria d'imatges

DSCN9005.JPG
DSCN9005.JPG

Document Actions