Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Departament de Salut amplia la possibilitat que els segons suplents de les meses electorals puguin fer-se el test d’antígens al seu Centre d’Atenció Primària (CAP)

dimecres 10 febrer 2021

Les persones interessades de Salou han de demanar cita al Centre d'Alta Resolució (CAR) portant el nomenament i la targeta sanitària

El Departament de Salut ha ampliat la possibilitat que els segons suplents de les meses electorals puguin fer-se el test d’antígens al seu Centre d’Atenció Primària (CAP) de referència portant el nomenament i la targeta sanitària.

Així, Salut ha demanat als ajuntaments que informin els ciutadans i ciutadanes del seu municipi que han estat designats per formar part de les meses electorals com a segons suplents que poden demanar cita al seu Centre d’Atenció Primària (CAP) de referència per fer-se el test d’antígens. En el cas de Salou, caldrà que es dirigeixin al Centre d'Alta Resolució (CAR).

Així mateix, si per algun motiu els titulars i primers suplents de les meses no han rebut cap cita, també podran demanar-la directament al seu CAP.

En un principi, aquesta prova es va oferir, només, als designats titulars i primers suplents de mesa, citant-los directament a través del CAR de Salou; i ara s’ha ampliat aquesta possibilitat als segons suplents.

 

 

Document Actions