Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El desenvolupament del sector 03 crearà uns 2.000 llocs de treball directes

Es tracta d’un projecte que veurà la llum pròximament donat que s’han superat tots els tràmits administratius

dijous 19 maig 2011

El projecte que es desenvoluparà pròximament al sector 03 contempla la construcció de la ciutat esportiva, la construcció de vuit hotels de qualitat i una zona d’indústria aparador així com oficines per a professionals i empreses. Tota aquesta zona permetrà generar directament uns 2.000 llocs de treball en els propers anys.

Recordem que projecte al sector 03 inclou tres zones diferenciades. En primer lloc,  una zona hotelera amb la construcció de vuit resorts de gran qualitat   que ampliaran la oferta turística de la ciutat.  En segon lloc, la ciutat esportiva municipal, dotada de nou hectàrees de terreny que acolliran uns equipaments amb capacitat per desenvolupar tota una sèrie d’activitats esportives recreatives o de competició. Aquesta segona àrea serà un nou atractiu i un increment de la oferta amb l’objectiu principal desestacionalitzar la temporada turística i generar beneficis pel municipi. La tercera zona és la que allotjarà indústria aparador i un parc d’oficines per a professionals i empreses.  

El projecte de caràcter global que inclou tant oferta turística com empresarial i de serveis permetrà reactivar l’economia del municipi. El projecte podrà ser aprovat d’aquí un mes donat que s’han superat els tràmits administratius necessaris. Posteriorment, s’iniciaran els tràmits de reparcel•lació que podrien estar finalitzats en un any.

Finalitzada aquesta primera fase, ja es començaran a generar part dels 2.000 llocs de treball directes que es calcula aporti el desenvolupament del sector.

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que “el sector 03 és prioritari per aquest govern donat que és un sector estratègic pel municipi tant per la creació de nous serveis com pel futur econòmic de Salou perque permetrà entre d’altres aspectes establir una oferta de turisme esportiu que ajudi a desestacionalitzar la temporada”.

A banda, el projecte també inclou la canalització adequada del barranc de Barenys que solucionarà els problemes d’inundacions a la zona de Ponent del Municipi. Recordem que l’actual Govern va aprovar un única sortida del barranc i pròximament es tirarà endavant donat que també  ha superat tots els tràmits administratius.

 

Galeria d'imatges

Equipaments_Hotelers_sector_03.jpg

Document Actions