Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El dibuix de Binetou Koné de 4rt B, de l’escola Santa Maria del Mar, serà la mascota oficial del Pre-Paralympic Tournament de futbol 7 per persones amb lesió cerebral que es celebrarà a Salou

dijous 03 març 2016

Binetou Koné ha guanyat el concurs escolar de dibuixos per dissenyar la mascota d’aquest campionat internacional, que es disputarà a Salou del 30 d’abril al 7 de maig. La mascota es ‘batejarà’ amb un dels noms que els ciutadans proposin a partir d’ara a través de les xarxes socials

Al concurs s’hi han presentat un total de dos-cents cinquanta-dos dibuixos.

Els finalistes han estat Katia Pintilie Garrido, de 3er B de l’Escola Santa Maria del Mar i el Adrià Pérez Torres, de 3er A de l’escola l’Escola Vora Mar

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i el Regidor d'Esports, Daniel López; juntament amb en Carles Muñoz, President de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), han presentat avui la mascota del Pre-Paralympic Tournament de futbol 7 que es disputarà a Salou.

El disseny de la mascota s’ha escollit a través d’un concurs de dibuix obert als alumnes de 3r i 4rt de totes les escoles de Salou amb un total de 252 dibuixos . Finalment, el jurat del premi format pel Regidor d'Esports, en Daniel López, el President de la Federació, Carles Muñoz i el Director de l'esdeveniment, Ismael Sánchez, han atorgat el primer premi a un dibuix de Binetou Koné, de l’escola Santa Maria del Mar, i un premi com a finalistes a Katia Pintilie Garrido de l’escola Santa Maria del Mar i Adrià Pérez Torres de l’escola Vora Mar.

Durant la presentació l’Alcalde ha agraït que des de la Federació es pensés en Salou com a seu per acollir un esdeveniment d’aquestes característiques. A més, Granados, ha volgut destacar els valors de l’esport, la companyonia, la implicació de les escoles i els alumnes a l’hora de dissenyar la mascota de l’esdeveniment.  

Ara l’organització ‘batejarà’ la mascota amb un dels noms que, a través de les xarxes socials (via Facebook i Twitter @FECPC). Així mateix, una selecció dels dibuixos finalistes presentats, s’exposaran a la seu on es disputarà aquest campionat.

Una cita esportiva de màxim nivell

El IFCPF Pre-Paralympic Tournament de futbol 7, organitzada sota el paraigües de la Federació Internacional de Futbol (IFCPF), tindrà lloc del 30 d’abril al 7 de Maig al Complex Futbol Salou.  

Prop de 150 esportistes s’hi convocaran, acompanyats dels seus equips tècnics i auxiliars pertanyents a federacions esportives de lesió cerebral, provinents de 8 països d’arreu. Els països hi participen com a preparació dels seus equips de cara a la que serà la competició més important de l’any, els Jocs Paralímpics de Río 2016. Alhora, l’esdeveniment, també servirà per fer el sorteig dels encreuaments pels Jocs.

Aquesta cita esportiva de màxim nivell conté un accentuat simbolisme social, ja que permetrà visualitzar l’esport adaptat com a eina transmissora de valors i d’inclusió a la societat. Promocionar aquest tipus de valors a través de l’esport és un dels seus objectius amb el suport de l’Ajuntament de Salou, que recolza diverses iniciatives de sensibilització social i d’inclusió de les persones amb discapacitat.

Crida de voluntariat

Per assolir l’èxit en l’organització es requereixen voluntaris i voluntàries que ho facin possible, per aquest motiu el concurs també serveix per despertar l’interès entre la ciutadania aconseguint d’aquesta manera la seva implicació.

Un total de cinquanta persones realitzaran tasques en les diferents àrees principals en què es poden du a terme tasques de voluntariat, com la tècnica esportiva, logística i transport, premsa o protocol. Tot i així, hi ha altres tasques més transversals i també necessàries per a què tot funcioni i resulti un èxit. Per col·laborar en el desenvolupament d'aquesta competició cal inscriure’s emplenant el formulari que hi ha en el següent enllaç: http://www.fecpc.cat/index.php/voluntaris

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

paralimpic.jpg
P1240759.JPG
Ktia.jpg
logo_02_Pre.jpg
Guanyador1.jpg
Adri_Prez.jpg

Document Actions