Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Dofí Màgic i el Casal Jove inicien les activitats d’estiu adreçades als infants i joves

dijous 07 juliol 2016

El centre Obert d’Infància acollirà prop d’una setantena d’infants al llarg de l’estiu, mentre que al Casal Jove en participaran més d’una vintena

Des de la Regidoria de Benestar i Serveis Socials de l’Ajuntament de Salou s'han iniciat les activitats d’estiu adreçades a infants i joves amb la finalitat de donar continuïtat a la tasca que es realitza durant el curs escolar des del Centre Obert d’infància Dofí Màgic.

Enguany està prevista la participació de 35 nens i nenes durant el mes de juliol i 30 més durant l’agost. Les activitats tindran lloc a les dependències del Dofí Màgic, tot i que la tipologia d’activitats es diversificarà durant el període estiuenc. Com a novetat, es realitzaran més sortides fora del municipi, activitats dirigides a la platja i més activitats en general a l’aire lliure. L’horari de les activitats és de les 9 a les 13 hores.

Alhora, també s’han iniciat les activitats del Casal Jove per a les franges d’edat d’entre 12 i 16 anys. Aquestes tindran com a espai de referència les instal·lacions de la Masia Tous, tot i que, a l’igual que el casal d’infants, també estan programades diverses activitats a l’aire lliure, sortides i tallers d’estiu. Al Casal Jove està prevista la participació d'entre 20 i 30 joves durant el període d’estiu. L’horari de les activitats es de 10 a 13 hores.

La regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza, ha valorat molt positivament la iniciativa que any rere any té una gran acollida. Baeza ha afegit que “es tracta d’una iniciativa perquè les famílies amb menys recursos puguin portar els seus fills a un casal i aquests gaudeixin d’activitats i sortides durant l’estiu tot integrant-se i formant-se amb la resta de companys”.

Galeria d'imatges

dofi.jpg
P1270504.JPG
P1270510.JPG

Document Actions