Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Duo Entr'acte actuarà demà dimecres a Salou dins el Cicle de Joves Intèrprets

dimarts 22 abril 2008

Dins del Cicle de Joves Intèrprets, organitzat per la Regidoria de Cultura, demà dimecres actuarà a Salou el Duo Entr'acte. Aquest duet format per un flautista (Jordi Gendra) i un guitarrista (David Sanz) oferirà un concert gratuït a les 20.30 hores, a la sala Xavier Turull de L'Escola Municipal de Música de Salou. En aquest escenari es podran escoltar peces dels compositors C. G. Scheidler, N. Paganini, F. Poulenc, J. Guinjoan, J.M. Ruera i B. Bartok.

Els membres d'aquesta formació de música de cambra han actuat ja a la Temporada de Música i Dansa d'Andorra la Vella, en diverses poblacions de Catalunya (Collbató, Palafolls, les Coves del Salnitre, etc) o flanquejats per quadres de Modigliani en el marc de la important exposició que el govern d'Andorra va dedicar al famós pintor italià.

Individualment, així mateix, Jordi Gendra i David Sanz han desplegat el seu talent com a solistes al Palau de la Música Catalana, l'Auditori de Barcelona, els Festivals de Peralada, Torroella de Montgrí, Santa Florentina, Collbató, Ordino i multitud d'esdeveniments dins i fora de Catalunya.

A més, el Duo Entr'acte es troba actualment en la preparació del que serà el seu primer disc, dedicat a la música catalana del segle XX per a aquesta formació.

Document Actions