Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El famós cantautor Luis Eduardo Aute actuarà dissabte al Teatre Auditori de Salou

dijous 26 febrer 2009

Luis Eduardo Aute oferirà aquest proper dissabte 28 de febrer, a les 22 hores, un concert al Teatre Auditori de Salou (TAS). En aquest espectacle, titulat 'Autorretratos', el conegut cantautor proposarà al públic un viatge musical a través dels majors èxits de la seva carrera artística de més de quaranta anys. Per exemple, amb peces com 'Una de dos', 'Pasaba por aquí', 'No te desnudes todavía' o 'Al Alba', entre moltes altres.
'Autorretratos volumen 3', precisament, és el títol de l'últim àlbum discogràfic d'aquest músic nascut a Manila (Filipines) que també ha destacat com a pintor, poeta i director de cinema; i tanca la trilogia de la recopilació musical de les seves millors composicions, revisades i enregistrades amb nous arranjaments.
Després de publicar-lo, al novembre del 2008, Aute va iniciar una gira de concerts per la xarxa espanyola de teatres i auditoris que el portarà ara fins a Salou, on també brindarà una posada en escena càlida i intimista, molt propera al públic.
L'espectacle és previst que duri unes dues hores, aproximadament. Durant aquest període de temps, Aute estarà acompanyat per Tony Carmona, a la guitarra; Billy Villegas, al baix; Igor Tukalo, al piano i als teclats; J. Marsan, a la bateria i a les percussions; i Cristina Narea, a la guitarra i als cors.
El preu de l'entrada és de 20 euros; i de 18 euros, per als menors de 18 anys i majors de 65 anys. Les localitats es poden comprar de forma anticipada a la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou, i a través del ServiCaixa; i el mateix dissabte a taquilla, dues hores abans de l'espectacle.

Document Actions