Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El festival Andén 0 reunirà a més de 90 músics en un espectacle genuïnament salouenc

La setena edició d’aquest certamen compta amb 12 grups de música, un grup de ball i tres discjokeys, tots ells del municipi

dimecres 14 agost 2013

Aprofitant la recta final de les Nits Daurades arriba a Salou el Festival Andén nº ZERO. Es tracta d’una alternativa d’oci que ofereix Salou i que està organitzada per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Salou conjuntament amb la col·laboració de l’Associació MAS (Músics Associats de Salou) que representa als joves músics del municipi que assagen en major mesura a les dependències municipals del Centre Jove Masia Tous.

Aquesta edició se celebrarà entre el divendres 16 i el diumenge 18 d’agost, conformant un cap de setmana d’oci musical, actuacions de ball i espectacles en viu. L’alcalde de la població, Pere Granados, ha destacat en la roda de premsa de presentació del festival que “és un plaer comptar amb la implicació de tota aquesta joventut en un esdeveniment que ja porta set anys de rodatge. Nosaltres, com a ajuntament, continuarem apostant per vosaltres i us desitgem a tots molts èxits”. 

Aquest any el festival compta amb les actuacions de grups que han crescut amb el festival, com els veterans EGO, que presenten el seu nou treball, o els April Fool’s Day, representants de l’escena indie alternativa salouenca, que tornen al festival Andén. Grups de nova creació, com els Yellow Button, confirmen el bon estat de salut de l’escena musical salouenca, tocant per primera vegada al festival. El regidor de Joventut, Felip Ortiz, destacava que “en total, al voltant d’Andén 0 hi haurà quasi 90 músics i més de 100 joves implicats comptant-hi la organització. Enguany el Festival ha tornat a ser de tres dies d’actuacions ja que hi ha hagut un increment de la demanda dels grups per participar-hi”.

Per la seva banda, David Dúcar en representació de MAS, destacava la bona acceptació del festival i assegurava que “un dels majors encerts que hi ha hagut en l’organització ha estat la d’incloure DJ’s per amenitzar els canvis entre grups”.

Els estils que es podran sentir a l’Andén 0 van des del pop rock al rock dur, passant pel reggae i el hip hop o el pop punk més californià i el rock alternatiu, a més de la col·laboració del grup de batucada de Salou ‘Atabaladors’. A més, com des de fa uns anys, el festival contarà amb les actuacions de grups de ball del municipi i de les actuacions de diversos DJ’s de l’escenari salouenc.

Els músics gaudiran d’un punt de trobada privilegiat,  al centre del passeig Jaume I de Salou, a la plaça de les Comunitats Autònomes, garantint així la major afluència de públic, que podrà gaudir així dels espectacles que ofereix el festival de forma totalment gratuïta. Els concerts i les actuacions començaran a partir de les  20:30 hores i s’allargaran fins a la una de la matinada. Enguany, s’ha incrementat la inversió al festival fins als  7.855 euros.  

 

Divendres 16

Yellow Button

Atabaladors

Hobo

Filorapfia

Amb les actuacions de 7 steps i Jim Kashel.

 

Dissabte 17

Crónica Negra

Versión Desc

Tico Brae

Poker’s

Amb DJ VulcanoX

 

Diumenge 18

April Fool’s Day

La Mirada Blues The Rock

Ego

Mad Frogs

Amb DJ Monty

Galeria d'imatges

ego.jpg
april_fools_day.jpg
DSCN0891.JPG
DSCN0896.JPG
april_fools_day.jpg
ego.jpg
DSCN0896.JPG
DSCN0891.JPG

Document Actions