Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Festival Andén 0 tanca la sisena edició amb gran èxit

Una dotzena de grups de diferents estils de Salou han participat aquest cap de setmana a la trobada local de música i ball

diumenge 19 agost 2012

Tot i ser una edició amb un dia menys de durada, passant de tres a dos, això no ha fet enrere ni els organitzadors, ni els participants ni el públic; tots ells han gaudit de valent en la sisena edició d’aquest festival –Andén 0- ja consolidat dins el panorama musical i artístic del municipi coincidint amb el punt àlgid de la temporada turística. Enguany, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament conjuntament amb l’Associació MAS ((Músics Associats de Salou) han tornat a escollir la plaça de les Comunitats Autònomes per mostrar el talent dels joves locals ja sigui amb un parell d’exhibicions de ball, punxant música o tocant majoritàriament estils com el pop, rock o hip hop.
Tant divendres com dissabte a la nit els grups van actuar sota l’atenta mirada de molt públic, majoritàriament jove, com explicava el president de MAS, Jordi Saltó. “Per nosaltres ha estat una bona edició, els temps ens ha acompanyat, la sonorització ha estat excel•lent i les actuacions han agradat”, comentava. A més Saltó ha afegit que “sempre hi ha aspectes a millorar però n’estem especialment satisfets d’aquest cap de setmana”, ha dit.
Per la seva part, els regidor de Joventut, Felip Ortiz, ha destacat que “estem segurs de que el projecte tindrà continuïtat perquè està funcionant molt bé i té una bona acollida per part de tothom”.
Els grups que han tocat en aquesta edició han estat l’ESCOLA DE DANSA NOU ESTIL; ECHAO PALANTE; VERSION DESC. ; FEBRERO; EGO; DJ VALDIVIA  KASHEL; BREAKERS SALOU;  MAD FROGS; MOCHOHEAD; FAIRANT’S; FILORAPFIA i DJ ONEFOUR,
Els membres de l’associació MAS tenen previst a partir de mes de setembre iniciar reunions periòdiques per tal d’anar teixint noves iniciatives, totes elles relacionades amb la música i Salou.

Galeria d'imatges

dj_monty.JPG
filorapfia.JPG
anden_1.JPG
anden_0_junts.jpg
anden_1.JPG
anden_0_junts.jpg
dj_monty.JPG
filorapfia.JPG

Document Actions