Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El flamenco de la mà de la companyia de Mónica Novillo omple la plaça de les Comunitats

Més de 3.000 persones van gaudir ahir a la nit de l’espectacle inclòs al programa de les Nits Daurades

divendres 10 agost 2012

La companyia de Mónica Novillo, Pasión Flamenca, va conquistar ahir a la nit els milers d’espectadors que es van aplegar a la plaça de les Comunitats Autònomes per seguir d’aprop l’espectacle que va aportar una gran dosi de flamenc elegant, trencador i ple de geni i caràcter en el marc dels espectacles de les Nits Daurades de Salou. Una mostra que va reunir unes 3.000 persones al voltant de l’escenari.

Pasión Flamenca, va transmetre ahir a la nit la força, el  talent   i la professionalitat damunt de l’escenari de la vintena de ballarins que conformen la companyia i va fer emocionar al nombrós públic amb les seves buleries, alegries, la seva fusió, i sobretot el gran talent i expressivitat de Mónica Novillo i el seu equip.  

Pasión Flamenca neix com el somni d’una  ballarina de flamenc, Mónica Novillo. Compta amb una gran carrera professional ja que ha col·laborat amb grans artistes com: Antonio Canales, la Yerbagüena, el Duende i Melendi, entre d’altres.

Els seus valors els constitueixen l’estudi, investigació, promoció i representació de la Dansa Espanyola en les seves diverses manifestacions: flamenc, fusió, folklore i clàssic espanyol.

Avui, les Nits Daurades continuen primer amb la mostra de folklore aragonès i a les deu de la nit amb el concert de Sergio Dalma al camp d’esports municipal. Demà, serà el torn de la trobada castellera i de la pasarel·la Salou Moda.

Galeria d'imatges

monica_novillo.jpg
monica_novillo.jpg

Document Actions