Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El futur del turisme sostenible es debat a Jerez, amb la presència de Pere Granados

dijous 13 juny 2024

Pere Granados, l'alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme de Salou, s'ha desplaçat a Jerez de la Frontera per assistir al VII Congrés Internacional de Qualitat i Sostenibilitat Turística. Aquest esdeveniment constitueix una important plataforma per a debatre sobre la gestió de la qualitat i la sostenibilitat en el sector turístic, a través de diferents taules rodones i reunions tècniques.

Entre els temes més destacats d'aquest congrés, s'inclouen debats sobre turismofília o turismofòbia i el futur QaliSostenible; així com una visió internacional, amb la participació d'experts reconeguts, com Isabel Oliver, assistent especial del Secretari General de les Nacions Unides (ONU) per l'àrea de Turisme, i Denise Guillén, de l'Autoritat de Turisme de Panamà. Aquests panells tractaran sobre els passos per a un futur turístic sostenible i la relació del turisme amb altres sectors econòmics.

Una de les preocupacions centrals és la construcció de llocs de treball de qualitat i sostenibles dins del sector turístic, juntament amb la importància de la gestió de l'aigua i les estratègies d'adaptació al canvi climàtic i a la sequera. També es debatrà sobre la perspectiva autonòmica del turisme i els compromisos governamentals.

Aquest divendres, l'alcalde Pere Granados i president del Patronat de Turisme, recollirà, personalment, les banderes de Qualitat (Q) i Sostenibilitat (Safe) 2024, concedides per l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola i la Sostenibilitat, (ICTES)

L'agenda de l'alcalde Granados inclou, a més del networking, trobades amb responsables polítics de diferents Comunitats Autònomes que també assisteixen al congrés.


Banderes de Qualitat i Sostenibilitat
A més, aquest divendres, l'alcalde Pere Granados i president del Patronat de Turisme, recollirà, personalment, les banderes de Qualitat (Q) i Sostenibilitat (Safe) 2024, concedides per l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola i la Sostenibilitat, (ICTES), durant un acte oficial presidit per la Secretària d'Estat de Turisme.

Aquestes banderes certifiquen l'excel·lent qualitat de les platges de la capital de la Costa Daurada, reafirmant l'esforç permanent de Salou per preservar els seus entorns naturals, mentre treballa per assolir un turisme sostenible.

Galeria d'imatges

ALCALDE -BANDERA QUALTITAT.jpg

Document Actions