Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El govern de Salou adjudica la gestió de la nova llar d'infants municipal

dimarts 18 agost 2009

La Junta de Govern Local ha adjudicat provisionalment el contracte de gestió del Cavallet de Mar a l'empresa Clece SA

La Junta de Govern Local de L'Ajuntament de Salou en la sessió ordinària celebrada el passat dia 11 d'agost, va adjudicar provisionalment el contracte de gestió de la nova Llar d'Infants Municipal 'El Cavallet de Mar' que es posarà en funcionament aquest mes de setembre. Es tracta de la segona llar infantil municipal que s'obre a Salou i ja n'hi ha una tercera en projecte a la zona del cap de Salou a Pla de Maset.

Al concurs es van presentar 4 empreses, finalment però la Junta de Govern, i desprès de valorar les proposicions admeses, va acordar que l'empresa Clece SA, qui va presentar la proposició econòmica més avantatjosa i que compleix amb les expectatives es fes amb la concessió de la gestió del nou equipament municipal. El cost de la gestió és de gairebé 61.000.000 euros.

Cal recordar que la nova Llar d'Infants 'El Cavallet de Mar' està situada al c/ de Domènech Sugrañes i Gras, nº 2, i té una capacitat per a 82 infants: 16 de 0 a 1 anys; 26 d'1 a 2 anys; i 40 de 2 a 3 anys. La nova llar constarà de sis edificis amb l'aulari, serveis, patis coberts i exteriors, així com un dormitori, un menjador, una cuina, vestidors per als professors, una consergeria, un despatx de direcció, una sala de professors i una sala polivalent, entre altres dependències. Les obres han tingut un cost de 1.430.000 euros.

Document Actions