Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El govern de Salou aprova definitivament el pla urbanístic del Sector 03.

Els grups de l’oposició no voten a favor d’aquest pla estratègic de desenvolupament urbanístic i econòmic del municipi.

dijous 22 desembre 2011

Els grups municipals del govern, CiU i PP, van aprovar definitivament en sessió plenària, el pla parcial del Sector 03, que preveu desenvolupar i implantar diverses zones de caràcter estratègic pel desenvolupament econòmic del municipi.

Segons l’alcalde, Pere Granados, “estem davant d’un pla de gran transcendència per Salou perquè comportarà inversió, crearà llocs de treball, diversificarà i especialitzarà la nostra oferta turística, donarà cabuda a noves activitats econòmiques complementàries, i ens posicionarà internacionalment com un referent de la marca de turisme esportiu”.

Afegia que, “a més, es dona una solució definitiva al problema històric del Salou modern com és el barranc de Barenys, que provoca importants inundacions en una zona urbana de la nostra localitat”. En aquest sentit es mostrava satisfet, perquè “amb el projecte hidràulic de canalització i desviament del barranc amb sortida única, que preveu el pla, es posarà punt i final als greus perjudicis sobre bens públics i privats quan aquest barranc es desborda”.

L’alcalde feia una defensa contundent del pla del Sector 03, “perquè el seu desenvolupament permetrà executar diversos projectes que incidiran molt directament sobre la vida econòmica de la ciutat; dinamitzant el sector turístic i creant en conseqüència al voltant de 2.000 nous llocs de treball”.

En clau local, doncs, l’alcalde matisava que “també posarem a l’abast de les diverses entitats esportives salouenques i de la població en general 9 hectàrees de modernes instal·lacions per a la pràctica esportiva amb la Ciutat Esportiva,”. L’alcalde manifestava que “questa àrea serà un nou atractiu i suposarà un increment de la oferta amb l’objectiu principal de desestacionalitzar la temporada turística i generar beneficis pel municipi”.

Per la seva banda, el regidor de Gestió del Territori, Marc Montagut, manifestava que “el pla, de 85 ha de sol el total, preveu, a més de la zona esportiva, una zona per a la implantació hotelera de gran qualitat; una per al desenvolupament de serveis i industria d’aparador; i un parc de negocis amb edifici per a oficines destinat a professionals i empreses”. Deia també que durant l’any 2012 s’iniciaran i és previst finalitzar la totalitat dels tràmits de reparcel·lació.

Els grups municipals de l’oposició, PSC, RDS, UTPS i UMDC, es van abstenir de votar aquest pla parcial.

Galeria d'imatges

Planol_Sector_03.jpg
Plenari_pressupost_2012-1.JPG

Document Actions