Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El govern de Salou aprova la reserva d'una parcel·la per a la ubicació de la futura Escola Internacional

dijous 29 octubre 2009

El plenari de l'Ajuntament de Salou també ha aprovat un canvi de paràmetres a la zona hotelera del futur sector 03

L'equip de govern de l'Ajuntament de Salou ha tirat endavant la proposta de parcel·lació urbanística per segregació d'un solar municipal ubicat al carrer Salvador Espriu, a la zona del CRT i tocant a la caserna dels Mossos d'Esquadra. Segons ha explicat l'alcalde de Salou, Pere Granados, es tracta d'un solar de 10.000 metres quadrats on 'volem ubicar el projecte educatiu de l'escola internacional en un indret que compta amb immillorables comunicacions', ja que en el futur es preveu que el tramcamp tingui una parada en aquest punt així com també la futura estació de Renfe. Aquest solar però se sumarà a un altre del costat donant al nou equipament una finca resultant de 34.000m2 que donarà capacitat a 'unes instal·lacions òptimes i amb molts bons serveis'. Mentrestant, des del govern es treballa en el plec de clàusules que han de regir la futura concessió del centre però s'insisteix que el projecte actual d'un col·legi internacional, que no anglès, 'millora la proposta de l'anterior govern ja que permetrà que qualsevol alumne pugui estudiar en el centre i que tingui els estudis convalidats per a qualsevol universitat; a més de que estudiï en català, castellà, anglès i una quarta llengua'.

D'altra banda, el ple també ha aprovat amb els vots favorables del govern i dels dos regidors de RDS, i l'abstenció de la resta de forces el canvi de paràmetres a la zona hotelera del sector 03 on es canvien els sis hotels-resort previstos de 40.000 metres quadrats cadascun per un altre tipus de parcel·les més reduïdes i que permetran també disminuir la inversió inicial dels promotors. 'Busquem, tot i que som conscients que ens trobem en temps difícils, crear atractius per a hotels de qualitat que inverteixin en aquesta zona', deia l'alcalde. La nova normativa aprovada preveu tres tipus de parcel·les; dues de 36.000m2; dues de 30.000m2 i 4 més de 18.000m2. Montagut, també ha comentat que les alçades màximes permeses per a aquestes noves instal·lacions hoteleres són de planta baixa més 5 en el cas dels hotels més petits; i de planta baixa més tres plantes en el cas de les pastilles d'entre 30.000 i 36.000 metres quadrats.

L'alcalde, Pere Granados, també ha sol·licitat al secretari municipal que informi sobre la situació del regidor Salvador Pellicé respecte de la seva condició de portaveu donat que ha reconegut davant del ple municipal haver renunciat a la militància de Convergència i que el partit l'ha suspès com a militant per tal de clarificar la seva situació en les sessions plenàries. Demanant-li que 'sigui coherent' amb els actes perquè havent reconegut la seva no militància en el partit pel qual es va presentar ha vingut actuant com a portaveu.

Document Actions