Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El govern de Salou aprovarà per ple la nova estructura municipal

En aquest mandat es congelen els sous i es redueixen els càrrecs de confiança

dimarts 28 juny 2011

El govern local d’aquesta sisena corporació municipal (CIU-PP) celebrarà demà dimecres la primera de les sessions plenàries del mandat –després del de la presa de possessió el passat 22 de maig- en la que es configurarà el cartipàs municipal per al mandat 2011-2015. Així, com ja s’ha avançat les regidories quedaran de la següent manera:

 

Pere Granados Carrillo: ALCALDIA, PARTICIPACIÓ CIUTADANA, PROTOCOL I COMUNICACIÓ

Marc Montagut Prats: REGIDORIA DE GESTIÓ I PLANIFICACIÓ DEL TERRITORI

Jesús Barragán Pascual: REGIDORIA DE GESTIÓ ECONÒMICA, OCUPACIÓ, I NOVES TECNOLOGIES

Júlia Gómez Mesonero: REGIDORIA DE PLATGES, QUALITAT AMBIENTAL I SOSTENIBILITAT; REGIDORIA D’ENSENYAMENT I INFÀNCIA

María José Rodríguez Andrades: REGIDORIA DE CULTURA I FESTES; MANTENIMENT URBÀ, SERVEIS I VIA PUBLICA; SALUT PÚBLICA

Felip Ortiz Martínez: REGIDORIA D’ESPORTS, JOVENTUT I LLEURE

Benet Presas Sureda: REGIDORIA DE TURISME  

Mario García Vidal: REGIDORIA DE SERVEIS INTERNS, CONCESSIONS I PATRIMONI

Pedro Lavilla Heras: REGIDORIA D’ACCIÓ SOCIAL

Reyes Pino Mota: REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA, COMERÇ, MERCATS I CONSUM

 Marc Alarcón Peralta: REGIDORIA DE SEGURETAT CIUTADANA, PROTECCIÓ CIVIL I MOBILITAT

 

Al ple també es donarà compte dels decrets d’alcaldia pels quals es nomena els tinents d’alcalde que queden de la següent manera: Mario Garcia, 1er tinent; Marc Montagut, 2on tinent; Jesús Barragán, 3er tinent; Reyes Pino, 4art tinenta; Júlia Gómez, 5è tinenta; Benet Presas, 6è tinent.

També s’aprovarà la periodicitat de les sessions plenàries que es mantenen –com en el darrer mandat- l’últim dimecres de mes a les dotze del migdia en sessió ordinària.

En el plenari d’aquest dimecres es passarà per a l’aprovació dels regidors la moció respecte de les cinc comissions informatives, que se celebraran de manera quinzenal la primera i tercera setmana de mes i que són les següents: la de Gestió de territori i qualitat ambiental; la de serveis als ciutadans; la de gestió econòmica; la d’acció social i –la darrera- de serveis interns i promoció econòmica.

El plenari de demà també servirà per fixar les retribucions econòmiques que rebran tant els regidors de la nova corporació i el règim de dedicació dels diferents membres electes i que marquen una línia de contenció de la despesa iniciada ja l’any 2009 quan el govern va decidir reduir voluntàriament un 5% els sous de polítics i càrrecs de confiança; una retallada a la que se li va sumar el posterior decret de l’estat espanyol que reduïa un 5% de mitjana més i que ara, en aquest mandat, i per els propers 4 anys fixa la congelació del sou dels regidors, els càrrecs de confiança i l’assignació dels grups municipals. Pel que fa a càrrecs de confiança, també es retalla el nombre de càrrecs passant dels 13 que es van nomenar inicialment en l’anterior mandat als 7 actuals.

Galeria d'imatges

IMG_9119.JPG
IMG_9119.JPG

Document Actions