Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El govern de Salou concedeix 10.000 euros extra a Càritas

dijous 04 juny 2009

Provenen dels diners que s'estalvien les arques municipals en sous dels regidors i càrrecs de confiança

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha anunciat al mossèn Santiago Soro de Santa Maria del Maria del Mar i al director de Càritas Salou, Ramon Blasi, que, al marge de l'aportació ja consignada a l'entitat per el seu treball en el dia a dia, se'ls dotarà d'un fons extra de 10.000 euros per fer front a l'increment de la demanda d'ajuda humanitària que Càritas Salou viu arran de l'enduriment de la crisis econòmica. D'aquesta manera als 8.000 euros anuals se suma una partida suplementària molt important.

En una reunió conjunta amb la regidora d'Acció Social, Dona i Immigració, Ana Narbona, es van voler interessar per la situació dels més necessitats que freqüenten l'ajuda de Càritas i l'alcalde de Salou va assegurar que 's'ha de fer tot el possible per atendre la gent de la manera més convenient, entenent que viuen en una situació desesperada'.

Segons va constatar en la reunió, en un any s'ha doblat el número de persones que requereixen l'atenció de Càritas, i a més, ha canviat el perfil de l'usuari dels serveis d'ajuda. Si abans, majoritàriament, eren persones d'origen immigrant, en aquests moments prop del 50% són espanyols i amb un alt grau matrimonis d'edat avançada.

A la reunió també es va parlar de la col·laboració entre l'entitat i l'equip de govern per tal d'adequar els locals en els que es presta el servei actualment, al darrera de l'església de Santa Maria del Mar.

Document Actions