Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El govern de Salou congelarà el sou de l'alcalde i dels regidors com a mesura d'austeritat

dilluns 08 setembre 2008

La decisió afectarà també els alts càrrecs de l'Ajuntament

L'equip de govern municipal de l'Ajuntament de Salou presentarà una moció en la qual plantejarà la congelació dels salaris que perceben l'alcalde i els regidors de l'Ajuntament de cara a l'exercici 2009. Aquesta moció, que es posarà damunt la taula en el transcurs del Ple ordinari del mes de setembre, afectarà també els salaris que perceben alts càrrecs de la institució.

D'aquesta manera, l'equip de govern municipal de Salou format per PSC, CiU i RDS, vol iniciar un procés d'austeritat pressupostària retallant despeses ordinàries per tal de fer front a la situació econòmica per la qual travessa actualment el país. En aquest sentit, des de fa mesos, el nou govern municipal salouenc treballa en la línia de contenció de la despesa realitzada amb diners públics i en la millora de l'eficiència de la gestió econòmica de la institució.

La corporació municipal està formada per un total de 21 membres, dels quals només dos tenen dedicació exclusiva. La resta d'integrants de la part política de l'Ajuntament té dedicació parcial o bé cobra per assistències.
La moció que es presentarà al Ple ordinari que se celebrarà a finals d'aquest mes de setembre, contempla que es congelin també les percepcions que els membres de la corporació reben per assistències a comissions informatives, Patronat de Turisme o bé a les reunions del plenari.

En aquest sentit, la moció que es presentarà al pròxim Ple plantejarà aquesta congelació salarial com la primera de les accions d'austeritat a desenvolupar durant els pròxims mesos per tal reduir les despeses a les quals ha de fer front la institució.

Document Actions