Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El govern de Salou es reuneix amb La Caixa i InvestIndustrial Advisors SA per parlar del futur de PortAventura

dimecres 16 setembre 2009

El president executiu del parc temàtic i el responsable de l'ampliació de capital exposen de primera mà els objectius de creixement per al ressort

L'alcalde de Salou, es felicita per la gran injecció econòmica que rebrà PortAventura i les conseqüències positives que tindrà per l'economia local

L'alcalde de Salou, Pere Granados; junt amb el regidor de Gestió del Territori, Marc Montagut; el regidor de Turisme, Alberto del Hierro i el regidor de Gestió Econòmica i Gestió Interna, Jesús Barragán, s'han reunit amb el president executiu de PortAventura, Lluís Rullán i el conseller delegat de l'empresa InvestIndustrial, Carlo Umberto Bonomi, per tal de conèixer els detalls de l'operació d'ampliació de capital per un total de 94,8 milions d'euros que s'ha fet a PortAventura. Amb aquesta operació, Criteria, que conservarà l'altre 50%, fa un pas important per potenciar el parc a llarg termini, a l'aconseguir que un grup industrial, d'arrel familiar i amb presència a Catalunya, s'incorpori a la gestió d'aquest projecte, cabdal per a la Costa Daurada. Els socis preveuen inversions per valor d'aproximadament 80 milions d'euros els pròxims quatre anys, com ha explicat als presents, el conseller delegat d'InvestIndustrial, a més de 60 milions més en marketing i promoció.

L'alcalde de Salou, en la reunió, ha agraït els responsables del parc 'la informació de primera mà que hem tingut i en el moment oportú'. A més d'assenyalar que 'no podem sinó felicitar-nos per la gran injecció de capital que arriba a Salou amb un projecte de futur i més encara en moments de crisi'. L'alcalde també ha expressat la màxima voluntat de col·laboració perquè 'som molts conscients del què significa PortAventura per a nosaltres'. En aquest sentit, Granados, ha assegurat que 'la nostra valoració no pot ser un altra. Hem fet una anàlisis més que positiva del que significa per a Salou aquesta ampliació de capital al parc ja que com a destinació turística ningú discuteix la capacitat d'atracció del parc per als nostres visitants'.

Per la seva part, Lluís Rullán, ha destacat la bondat de l'ampliació de capital i ha agraït la política de mà estesa i la bona col·laboració que hi ha hagut i es manté amb l'Ajuntament de Salou. 'Hem fet grans coses', apuntava.

El conseller delegat d'InvestIndustrial, Bonomi, ha explicat el projecte i ha dit que la suma tant important de diners que arribarà al parc els pròxims anys 'redundarà en benefici de clients, empleats i accionistes de Port Aventura, ja que reforçarà la nostra posició com el parc temàtic líder al sud d'Europa'. Segons han explicat, InvestIndustrial ha estat accionista majoritari de Gardaland, primer parc temàtic d'Itàlia, amb aproximadament 3,5 milions de visitants anuals, on va contribuir a millorar el creixement i la rendibilitat del parc.

Document Actions