Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El govern de Salou lliura a Càritas un xec amb 2.760 euros de la recaptació de la paella popular

Els diners que es van obtenir el passat 30 d’Octubre, dia de la Festa Major es destinarà a les famílies i persones necessitades

dijous 16 desembre 2010

Aquest matí, l’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora de Cultura i Festes, Isabel Aguilera i de la regidora d’Acció Social i Ciutadania, Ana Narbona han lliurat un xec per import de 2.766 euros que es destinarà a Càritas Salou.   L’acte, que ha comptat amb la presència del mossèn Santiago Soro de la parròquia de Santa Maria del Maria del Mar i del director de Càritas Salou, Esteve Tomas juntament amb altre membres de Càritas. L’entitat dedicarà aquest import a ajudar a les famílies de Salou més necessitades.
L’alcalde de Salou ha remarcat “la importància de donar suport a  Càritas, entitat que treballa per aquells que més ho necessiten”.  Soro ha aprofitat l’ocasió per agrair el suport rebut per part de l’Ajuntament i ha parlat de l’evolució de la crisi des del seu punt de vista donat que consideren que  “venen temps difícils” amb la futura reducció de les ajudes dels 400 euros per part de l’Estat.
L’Ajuntament col•labora activament amb Càritas a través de la Regidoria d’Acció Social i amb diferents iniciatives com la donació realitzada al 2009 per l’actual equip de Govern. Càritas de Salou han realitzat també una reforma en el seus sistema organitzatiu distribuint els dies de repartiment d’aliments en tres dies diferents cada dos setmanes millorant la distribució. Recentment , l’Ajuntament també va col•laborar en la millora de l’edifici en feines de restauració de pintura exterior i interior així com repassada en el guix de les parets del interior.

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions