Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El govern de Salou s’enforteix amb la suma de les dues regidores del Grup Municipal d’UMdC

divendres 28 novembre 2014

Martina Fourrier ocuparà la cartera d’Acció Social i Núria Buira s’encarregarà de Salut i Medi Ambient

L’alcalde ha destacat que el pacte reforça l’estabilitat política de la institució, encara el present sumant esforços que garanteixen una millor i més ampla representativitat dels interessos ciutadans i de la societat salouenca

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha comparegut avui en roda de premsa amb les dues regidores del grup municipal d’UMdC, Martina Fourrier i Núria Buira, per anunciar la seva imminent incorporació al govern municipal, ampliant així l’actual pacte de govern que formen els grups de FUPS- CiU, un regidor del grup d’UTPS i una regidora no adscrita.

El batlle ha volgut agrair en primer lloc el gest de les dues regidores per fer confiança al govern i “sobretot pel compromís que demostren amb Salou”. “Som un govern fort, estable i amb un projecte obert a tothom. Estem en un moment molt important per a la ciutat –ha dit- i en un context on es requereix molta feina prioritzant els interessos de ciutat per damunt dels interessos de partit en benefici de a ciutadania”, ha explicat. Granados ha explicat com després de la ruptura del pacte amb els anteriors socis, el PP, el grup municipal d’UMdC han tingut un paper important en quant a l’estabilitat “fruit de la col·laboració periòdica i de la bona entesa per tal que es progressi en temes de ciutat”. I en aquest sentit, ha recordat com en els moments difícils de la negociació de la fiscalitat del CRT va comptar amb tot el suport de la regidora Fourrier.

Aquest acord ve precedit per un procés de reflexió i d’anàlisis de la situació municipal amb especial atenció a la coincidència d’objectius i de polítiques que faciliten que el grup municipal d’UMDC s’incorpori al govern i assumeixi les competències oportunes. Així, la regidora Martina Fourrier ocuparà la cartera d’Acció Social i Núria Buira s’encarregarà de Salut i Medi Ambient; ambdues carteres en mans del regidor Ramon Pascual que manté la de Seguretat Ciutadana i Mobilitat.

 

Aquest acord, que en materialitzarà en el proper plenari, pretén com a eixos bàsics reforçar l’acció de govern fins a final de legislatura, ampliant la col·laboració dins la governació de la ciutat,  sempre sota el principi de la lleialtat, a treballar en equip sobre la base del consens entre els grups, supeditant els interessos de partit als interessos de la ciutat.

 

La regidora i portaveu d’UMdC ha assegurat que “aquesta decisió ha estat molt reflexionada i amb un llarg procés que ha durat 5 mesos amb la finalitat de veure quin projecte de ciutat volíem per Salou i que ens ha permès acostar-nos”. A més, Fourrier ha recordat com “des de l’oposició també hem volgut ser útils, i ara, amb el pacte de govern basat en la transparència i la bona entesa crec que és l’ocasió de tornar a col·locar les sigles al seu lloc”.

L’acord que s’ha presentat avui en roda de premsa, a més de reforçar l’estabilitat política de la institució, encara el present sumant esforços que garanteixen una millor i més ampla representativitat dels interessos ciutadans i la societat salouenca, donat que es dóna entrada a una major pluralitat d’idees i sensibilitats, que es comprometen a fer front comú per tirar endavant els reptes de Salou amb actuacions dirigides a la millora de la qualitat de vida, el benestar social i l’impuls de l’economia per a la creació de llocs de treball. 

Amb l’acord els membres del govern es comprometen a garantir l’estabilitat política i institucional de la Corporació, amb l’objectiu d’assegurar la governabilitat del municipi i la capacitat de gestió, sota els principis irrenunciables de transparència i cura en la gestió econòmica i administrativa, sempre en l’exclusiva defensa dels interessos generals dels ciutadans i ciutadanes de Salou, i per un futur de progrés i de modernitat.

Galeria d'imatges

a_taula.JPG
de_peu.JPG

Document Actions