Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Govern de Salou signa un protocol de reactivació econòmica i emergència social amb l'Associació Empresarial de la Zona Turística de Salou (ASETS)

dijous 15 octubre 2020

L’alcalde Pere Granados afirma que ‘estem treballant per a la reactivació econòmica de Salou i, des de l’Ajuntament, fem un esforç, atès que els recursos són limitats i seguim prestant els serveis necessaris per al municipi i per a les persones’

La col·laboració amb l’empresariat i el comerç i restauració, des de l’àrea de Dinamització Econòmica, des de Turisme i des d’Acció Social, s’està duent a terme amb eficàcia i compromís, ha afirmat l’alcalde

 

El Govern municipal de Salou va signar fa uns dies un protocol per a la reactivació econòmica, turística i l’emergència social amb l'Associació Empresarial de la Zona Turística de Salou (ASETS).

L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Salou, Pere Granados; del regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez; de la presidenta d’ASETS, Elaine Mcparland; de Sònia Magriñá, tresorera de l’entitat; i dels portaveus dels grups municipals del Govern, Jesús Barragán i David González.

Segons ha manifestat Pere Granados, “estem treballant per a la reactivació econòmica del municipi, i, des de l’Ajuntament fem un esforç, atès que els recursos són limitats i seguim prestant, amb eficàcia, els serveis necessaris per a la ciutat i per a les persones”, que fan referència al manteniment, la neteja, la conservació i la seguretat en el moment present i de cara al futur. Cal dir que, pel que fa a les inversions, s’estan duent a terme aquelles que són necessàries en l’actual context econòmic i social, sota la influència de la pandèmia de la COVID-19, ha explicat l’alcalde.

Així mateix, ha assenyalat que la col·laboració amb l’empresariat i el comerç i restauració, des de l’àrea de Dinamització Econòmica, des de l’àrea de Turisme i des d’Acció Social, s’està duent a terme amb eficàcia i compromís.

Durant la signatura del protocol, l’alcalde va fer referència al treball amb els mercats nacionals i internacionals per reactivar el turisme, en el sentit de dur a terme campanyes adreçades al consumidor final. Granados va esmentar el mercat espanyol i francès, i el britànic i l'irlandès.

Un altre dels temes que va tractar va ser la construcció dels aparcaments dissuasius i el treball per agilitzar el trànsit de vehicles per la ciutat, amb la finalitat d’aconseguir una mobilitat sostenible, que millorarà la qualitat de vida dels residents i l’experiència de visitants i turistes.

Finalment, Granados destaca el bon moment gastronòmic pel què passa Salou, amb una restauració creativa i que impulsa iniciatives molt interessants, com, per exemple, el "Tasta Salou" que atreuen públic de moltes poblacions de la província.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, posa en valor el teixit empresarial de la zona turística del municipi, que en un futur pròxim rebrà els beneficis de la remodelació del carrer Carles Buïgas.

Galeria d'imatges

PROTOCOL ASETS 3.jpeg
PROTOCOL ASETS 2.jpeg

Document Actions